Hogyan lehetek kutyapszichológus?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék kutyapszichológus lenni csak nemtudom hogy hogy válhatnék azzá.hol kellene tanulnom meg ilyenek.
lécci segítsetek:)
2010. szept. 5. 19:43
11/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek:)
2010. szept. 6. 15:30
12/12 Róka88 válasza:
kedves kérdező... :) én is nagy csodálója vagyok cesar millan-nek , én is néztem és nézem azt a műsort.. engem is régóta foglalkoztatott hogy is tehetnék jót a kutyákkal. Kijelenthetem sikerült... úgy kezd h. : menj ki 1 kutyamenhelyre állj meg az "udvar" közepén a kutyák körbefognak venni, kérd a menhelyvezetőt h. adjon neked 1 szinte kezelhetetlen kutyát.. oda fogja adni.. ráteszel egy úgynevezett "fojtó" pórázt ami legalább 4-5 m. vidd ki a telep területén kívül és hagyd szaladgálni. állítsd meg és próbáld magadhoz édesgetni. étellel,játékkal. a fő,hogy elnyerd a bizalmát... ha ez megvan onnantól kezdve te tudod irányítani, mint cesar :) türelem kell hozzá,magabiztosság és nyugalom :) ezt én is kipróbáltam.. és lett 1 kezelhetetlen staffordból, egy kezes bárány :) ha leírod a neved facebokon vegyük fel a kapcsolatot és segítek neked :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!