A Tesco - ba be lehet menni kis testű kutyával? Vagy ha tudtok más olyan bevásárló központot ahová be engednek?! Köszi 😊
Én arra céloztam, hogy nem csak a saját érdekeimet nézem, mert bár én lehet nagyon szeretném bevinni az élelmiszerboltba a kutyát, de képes vagyok figyelembe venni mások érzéseit ezzel kapcsolatban és tekintettel vagyok rájuk…
Sem a kutyának, sem nekem nem lenne előnye abból ha bevinném, ugyanakkor az én akaratom érvényesülne, az lenne amit én akarok…
Kit érdekel a többi ember, ha én be akarom vinni valahova, miért ne tehetném meg?
A koszos csövest meg tiltsák ki, mert bántja a szemem…
Hiába kell neki a kaja és fizető vásárló.
Majd visszajön ha lefürdött, meg felöltözött fancy gucci gúnyába.
Hogy gondolja valaki, hogy majd elválaszthat minket?
A szoptató anya mejjéről nem akarja lerángatni a csecsemőt?
Bezzeg az én kis bodrimtól elszakítana egy egész órára.
Én azokat a kutyákat sajnálom akik táska ölebek... Viszik a kistásákba meg lazac partin leteszik, szerencsétlen kutyit észre se veszik rálêpnek, hordozóba is ha van fellökkik, remeg a kutya mert pánikol a hülye picsa meg a telóját nyomkodja... Úgy basznám pofán az ilyeneket mint annak a rendje.
Engem konkrétan nem zavarna h hova megy a kutya tesco stb
Ha felhoznak a villamosnak egy tanuló segítőkutyát én felszoktam állni h a vezető letudjom ülni és a kutyi biztonságosan az ülés alá tudjon menni h ne lépjenek rá.
Azt se tudom tolerálni h amikor anyuci felteszi fbra h " jajj a kis ügyesen rendezi a kirakatot" magyarul a gyerek szaggatta le a tescoban az árazó lécet dobálta kifelé az árut stb hát marha ügyesek vagytok 👍👍👍
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!