A Tesco - ba be lehet menni kis testű kutyával? Vagy ha tudtok más olyan bevásárló központot ahová be engednek?! Köszi 😊
#17.
Szinte minden plázába be lehet vinni a kutyákat, de azon belül csak nagyon kevés üzletbe.
Élelmiszer üzletbe például SEHOL nem tűrik meg (szerencsére).
"Szép is lenne, tiszta fertő."
Persze a koszos emberek bemehetnek, összetapogathatnak mindent a mocskos kezeikkel, meg összetüsszöghetik a pékárut. Arról nem is beszélve, hogy gyereket is be lehet vinni, amelyik ott nyáladzik, taknyadzik az élelmiszerre, meg végignyalogatja a gyümölcsöket, zsemléket, mert a szülei b*sznak rászólni. Azért ne a kutya legyen már a fertő. :D
#24.
Igen, mert a kutyád az neked olyan mint egy magatehetetlen csecsemő, aki a nap 24-órájában az anyjára szorul(hat).
Inkább azt mond, hogy miért nem tudod 1 órára otthon hagyni.
25-ös
Ugyan a kérdést nem nekem címezted, de elmondom, hogy én miért nem hagyhatom magára a kutyámat.
Súlyos epilepsziás, ha rátör a roham, akkor egyből gyógyszert kell kapnia vagy be kell vinnem az állatkórházba, különben nem éli túl.
Az élelmiszert ezért házhoz rendelem. Ha bármi más kell, akkor jön velem a kutya.
#26.
Nekem meg van, és imádom.
De nem egy individualista orángután vagyok, hanem egy kollektivista ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!