Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A Tesco - ba be lehet menni...

A Tesco - ba be lehet menni kis testű kutyával? Vagy ha tudtok más olyan bevásárló központot ahová be engednek?! Köszi 😊

Figyelt kérdés
2021. nov. 28. 11:27
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
71%

#17.

Szinte minden plázába be lehet vinni a kutyákat, de azon belül csak nagyon kevés üzletbe.

Élelmiszer üzletbe például SEHOL nem tűrik meg (szerencsére).

2021. nov. 28. 12:16
 22/48 anonim ***** válasza:
50%
#16 El lehetne már felejteni ezt a hülyeséget! Lehet, hogy valaki bizonyos állatokat jobban szeret a többinél, de attól még miért kell a többit utálni? Meg miért kell ellentétbe állítani a kutya-macska barátságot? Ha valaki szereti a macskát, akkor kötelező gyűlölni a kutyákat? És mi a helyzet a hörcsögökkel? Azt lehet szeretni a macska mellett is? Annyira gyerekes ez a hozzáállás.
2021. nov. 28. 12:16
 23/48 anonim ***** válasza:
15%
Há nem tom de faluhelyen megódható h amíg bemék a bótba kikötöm a blökit osztá. Ha kigyüvök akko menünk tova.
2021. nov. 28. 12:18
 24/48 anonim ***** válasza:
82%

"Szép is lenne, tiszta fertő."

Persze a koszos emberek bemehetnek, összetapogathatnak mindent a mocskos kezeikkel, meg összetüsszöghetik a pékárut. Arról nem is beszélve, hogy gyereket is be lehet vinni, amelyik ott nyáladzik, taknyadzik az élelmiszerre, meg végignyalogatja a gyümölcsöket, zsemléket, mert a szülei b*sznak rászólni. Azért ne a kutya legyen már a fertő. :D

2021. nov. 28. 12:20
 25/48 anonim ***** válasza:
4%

#24.

Igen, mert a kutyád az neked olyan mint egy magatehetetlen csecsemő, aki a nap 24-órájában az anyjára szorul(hat).

Inkább azt mond, hogy miért nem tudod 1 órára otthon hagyni.

2021. nov. 28. 12:26
 26/48 anonim ***** válasza:
61%
#25 De nekem nincs is kutyám. XD
2021. nov. 28. 12:29
 27/48 anonim ***** válasza:
75%

25-ös

Ugyan a kérdést nem nekem címezted, de elmondom, hogy én miért nem hagyhatom magára a kutyámat.

Súlyos epilepsziás, ha rátör a roham, akkor egyből gyógyszert kell kapnia vagy be kell vinnem az állatkórházba, különben nem éli túl.

Az élelmiszert ezért házhoz rendelem. Ha bármi más kell, akkor jön velem a kutya.

2021. nov. 28. 12:30
 28/48 anonim ***** válasza:
18%

#26.

Nekem meg van, és imádom.

De nem egy individualista orángután vagyok, hanem egy kollektivista ember.

2021. nov. 28. 12:31
 29/48 anonim ***** válasza:
69%
#28 Hogy lenne már egy orangután individualista?? Tudsz egyáltalán bármit is erről a fajról?
2021. nov. 28. 12:33
 30/48 anonim ***** válasza:
55%
Akkor otthonról dolgozl?
2021. nov. 28. 12:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!