Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Lakásban lakó kutyátoknál...

Lakásban lakó kutyátoknál szoktatok gondoskodni arról, hogy sötétedés után valami fény legyen a lakásban? Mi ha tudjuk, hogy nem érünk haza világosban akkor égve hagyunk egy-kéz izzót ha inni akarna menni vagy csak máshol akarna dögleni a kutya.

Figyelt kérdés
2021. nov. 26. 16:14
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
53%

Igaz, nincs lakásban kutyám, de mivel rosszul látnak a sötétebb, a lakásban bizonyos helyeken kis hangulat világításokat minden este felkapcsolnék, mert nem úgy alszanak mint egy ember, hogy reggelig fel se kel (reggel is nehezen :D) és ne keljen a sötétben botorkálnia. A hangulat világítás nem erős fény, nem zavaró, nekem még kellemes is.

100 szónak is egy a vége, igen, csinálnék valami kis fényt neki minden estére.

2021. nov. 26. 17:45
 12/14 anonim ***** válasza:
79%
2 szobás panel. Úgy szoktam, hogy az egyik szobában égve hagyok egy kis éjjel lámpát, a másikban sötét- már amennyire, mert az utcai lámpa miatt nincs teljes sötét- , így a kutyám eldönti, hol szeretne lenni.
2021. nov. 26. 18:16
 13/14 anonim ***** válasza:
55%

Alapjaraton csak a munkabol haza eres sötétben miatt, nem hagyunk egve semmit.

En tobbnyire 5 max fel 6ra haza erek. Sokat nincsenek sotetben.

Viszont ha konkretan este megyunk el vagy csak mikor sotet van akkor az ajtonal levo lampat egve hagyjuk. A

2021. nov. 26. 21:09
 14/14 anonim ***** válasza:
59%

Én is úgy csinálom, mint a 12-es. Az egyik szobában egy nagyon halvány fény van, a másikban szinte teljesen sötét, eldöntheti hol kellemes.

Ilyenkor télen már felkapcsolom a lámpát, ha 4-5 felé érek haza már sötét van, sajnos elég sötét úgy alapból a lakásunk :(

2021. nov. 28. 17:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!