Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Petchef kaját szereti a kutyátok?

Petchef kaját szereti a kutyátok?

Figyelt kérdés
Kölyök kutyám van és nem igazán eszi a száraztápot, pedig 2 félét is kap, magas minőségűek. Jutifalatokat sem eszi, szóval elég válogatós :D Az alutasakost nagyon szereti, de nem akarom csak azzal etetni. Arra gondoltam, hogy átállnék a csak Petcheffel etetésre, amint betölti a 3 hónapos kort (akkortól ajánlják). Tapasztalatok? Szereti a kutyátok? Teljes értékű eledel, kiegészítésnek nem kell mást adni?

2021. nov. 26. 10:17
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Petchef vagy Farkaskonyha ... csak annyira neztem meg oket, hogy otleteket kapjak - aztan a fejemhez kaptem, hogy 'ezt en is megtudom csinalni!' ... azota fozok a kutyamnak es nem kell fantazialnom, hiszen pontosan tudom mit eszik a kutya :)
2021. nov. 26. 17:27
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

En is erre valtok eppen az egyiknel, bar arban elegge huzos lesz.

Nekem megeszi :)

Kaki is jo meg tappal van keverve.

Viszont ennyire valtozatosan ugy sem tudnek neki fozni.

Meg pluszban tesznek bele vitaminokat is azert lesz teljes erteku eledel.

Csak sajnos elegge draga. Szoval nem biztos, hogy maradni fogok ennel.

Majd meglatom mennyit eszik meg belole ha mar tisztan kapja.

2021. nov. 26. 22:12
 13/15 A kérdező kommentje:
Igen nekem is azért szimpi, mert nem nekem kell főzni meg agyalni azon, hogy vajon minden tápanyagot megkap-e :) Árban nekem nem vészes, mert kistestű kutyám van, de egy nagyobbnál tényleg húzós lehet.
2021. nov. 26. 22:35
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is kistestűm van, de a 280grammos kevés lesz neki :D bár még csak keverem neki, nekünk az kevésnek tűnik.

De megoldom úgy,hogy rendelek nagyobbat 1 kgosat és megpróbálom majd 3 felé osztani az 3 nap. Úgy sokkal jobban ki lehet jönni :)

2021. nov. 27. 20:49
 15/15 A kérdező kommentje:
Kipróbáltam a száraztáphoz keverve, most először fényesre nyalta a tálat :D Végre egy kaja, amit szeret.
2021. dec. 10. 12:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!