Koronavírussal fertőzöttek,mit csináltatok a kutyátokkal a 2 hét alatt?
Nem igazán jó,ha most ilyen "én leszarnám és kimennék a helyedben" emberek írnának.
Se ki se be nem léphet senki az ajtón.Kis lakás.
3 napig tudta a munkatársam elvállalni,hogy hozza-viszi az ajtó elől a kutyát,de most már nincs szabad napja így neki kisgyerek mellett ez nagy macera,meg is értem,mégis egy aktív kutyám van aki napi 2x simán igényel sétát..Másra nem tudtam semmilyen formában bízni.Az öcsémre tudtam volna,de ő katona és jelenleg is szolgálatban van jó messze,így értelem szerűen most ez sem opció.
Úgyhogy elég sz*r helyzetbe kerültem..
Van esetleg olyan hely,ahová 2 hétre nyugodt szívvel elküldhetnék egy aktív kutyát? Még egy fuvart megoldani meg tudok,akár kisállat szállítóval,az nem gond,csak a napi ellátása lett nagyon nehézkes,ha akarnék se jutnék el az utca sarkáig se.
Vagy ti kert nélkül hogy tudtátok megoldani?
Kutyapelus egy sarokba?
De vannak panziok is, nem tudom merre fele laksz.
Szerencsere en meg tudtam oldani, egyedul elek, de a szomszed, szuleim es baratok segitettek, ok vittek le a kutyat.
De ha ez nem igy lett volna, en panzioba adtam volna. Draga, de ha muszaj, akkor muszaj.
A panzió valóban jó ötletnek tűnik,ha van olyan ami 2 hétre is fogad és nem csak egy ketrecben lenne bezárva,mert akkor csöbörből vödörbe kerülne szegény ><
A pelus esélytelen,egyrészt egy tengernyit pisil másrészt szüksége lenne egy kis mozgásra is.:/
Tudom,nagyok az elvárások,de pénzért cserébe csak találok valakit/valamit.
A Facebook csoportot is megköszönném,minden lehetőséget feltúrok,hogy ne kelljen bezárva lennie velem..
Nincs iskola a közelben? Hirdetést kirakni - nyilván nem te -, hogy kutyasétáltatót keresel, fizetsz érte.
Kolléganőm az elveszett kutyusát kerestette így (is), hát ötvenen ugrottak egy kis zsebpénzért cserébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!