Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogyan legyek falkavezér?

Hogyan legyek falkavezér?

Figyelt kérdés

Egy pincsiről van szó, otthon jól megvan, de pórázon nemlehet sétáltatni mert össze vissza rohan meg húz vagy ha gondol egyet akkor megáll... ez nagyon gáz pláne ha bicigli mellett szalad mellettem és meglát egy macskát és a kerék előtt akar átszaladni vagy elránt oldalra és jöhet egy kocsi vagy akármi...

azt kéne neki betanítani, hogy az övé a követő szerep csak azt nem tudom, hogy ezt hogyan érjem el

a válaszokat köszi

2010. szept. 5. 09:57
1 2
 11/17 anonim válasza:
Nekemis ilyen a kutyám. De próbáloma jó irányba tanítani. A tiéd hány éves? Mert ez a kortól is függ. Ez 5-6(vagy több) éves kutya nem fog rohangálni annyira, mint egy 1-2éves kutya. Addigis ne engedd hogy szaladgáljon és vezetgessen. Hagy szokja meg, hogy nem az ő irányába kell menni. Húzd vissza, ne engedd el, vagy vegyél neki egy 5-8 méteres flexit. Ha bérházba lakik akkor főleg jó lenne ha kicsit nagyobb szabadságot kapna. Amikor jön egy bicikliz húzd magad mellé, aztán az én kutyámat is elszoktam enegdni amimkor nincs a közelbe, hagy használja ki azt az 5 m-t. Pár év múlva szerintem lenyugszik :)
2010. szept. 5. 13:10
 12/17 A kérdező kommentje:

falun lakok nem bérházba

már írtam hogy 3 éves

de lehet hogy hagyom a fenébe az egészet, mert olvastam hogy a pincsi fajta az egyik legnehezebb felfogású kutyafajták közé sorolták, ahol több százszor kell elismételni a parancsot, ellenben a német juhásszal, aminek párszor elég elismételni a parancsot, hogy teljesítse

ez derült ki egy felmérésből

2010. szept. 5. 15:25
 13/17 A kérdező kommentje:
írjatok még!
2010. szept. 7. 19:11
 14/17 A kérdező kommentje:
10:55-ös, nem rendelek könyvet
2010. szept. 7. 19:12
 15/17 anonim ***** válasza:
a linkelt könyv valóban nagyon jó!!! nem csupán hasznos, de kellemes olvasnivaló is! érdemes megrendelni!
2010. szept. 7. 22:32
 16/17 anonim ***** válasza:

Akkor olvass online: www.scribd.com/doc/8027039/Jan-Fennel-Kutyapszichologia

Arra még nem gondoltál, hogy ezt a kérdést beírod a googleba?

[link]

2010. szept. 8. 14:32
 17/17 A kérdező kommentje:

erre még nem gondoltam

köcce

2010. szept. 8. 15:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!