Baj, ha a kiskutyának nem azt a tápot adom, amit a tenyésztő adott?
Bele fogsz jonni a gazdi szerepne, mint ahogy a kiskutyad is jolnevelt lesz egy ido mulva.
Ne foglalkozz masokkal, menj a sajat fejed utan (neten minden informaciot meg fogsz talalni) - de segiteni fog a kutyaoktato is es leginkabb majd a dokitok (en leginkabb az orvosra szoktam hallgatni).
Ilyen kozossegi oldalakon sokfele ember tanyazik ... a tok hulyektol egeszen az oruletig okosig mindenkivel talalkozhatsz - honnan tudnad eldonteni, hogy kinek higyjel? Aki szimpatikusan fogalmaz, aki nyersen megmondja, vagy esetleg a baromi okosnak kepzelem magam tipusnak? Ne tedd!
Persze jo a kutyusrol dumcsizni, de maradjon csak idotolteses beszelgetes, de nehogy megfogadj egyetlen tanacsot is amit kapsz, max nezz utana a kapott otleteknek szakoldalakon, valoban kutyas berkekben.
Sosem adtam egyfajta tapot a kutyamnak. Masfajta cegek termekeit es az izeket is folyamatosan cserelgettem, mert abbol indultam ki, hogy en is nagyon utalnam ha napokig/hetekig/evekig ugyan azt kellene ennem :) Sosem volt a kutyamnak semmi baja, orult a valtozatos kajanak.
2 eves koraig kapott csak tapokat, konzervet is es szarazat is ... addig meg en is kezdo gazdinak szamitottam, de akkor ugy dontottem nem veszek ilyeneket, inkabb elkeszitem magam a kutya etelet - fozok neki.
Amiota hazikajat eszik, a kutyat kicsereltek. Egeszseges mint a makk, gyonyoruen szep, tele van energiaval es a doki pont a napokban jegyezte meg, hogy ritka jo idegzetu (kozepazsiairol van szo).
Szoval mint az elejen emlitettem, te magad is belefogsz jonni a gazdi szerepbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!