Adhatok naponta egy nyers tojást a kutyának?
Figyelt kérdés
Sok helyen olvastam, hogy egészséges, a héjában kalcium van, és fényesebb lesz tőle a szőre. Úgy gondoltam, hogy napont egyszer a reggelijébe raknék egy tojást, mivel ma véletlenül leesett és már nyalogatta is fel. Szerintetek lesz valami baja tőle?2010. szept. 4. 17:39
11/17 anonim válasza:
a héjat azért keverd el, mert elég keserű, csak úgy nem igazán enné meg.
12/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek! :)
2010. szept. 4. 21:28
13/17 anonim válasza:
szia!
én a héját összetöröm kis darabokra, mivel erősítia csontjait. Csak jó neki. Hetente 1 tojás elég, lehetőleg nyersen. állatorvos így javasolja.
14/17 anonim válasza:
a tojás a kutyának nyersen kell.es nem lesz tole szalmonnelás.ezt doki mondta nekem.es ha a kutyának megfozod a tojást akk szellenteni fog.és ez nem kellemes
15/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2010. szept. 5. 09:48
16/17 anonim válasza:
Az Én kutyum 2-3naponta kap egy nyers "házi " tojást! (Van hogy megfőzöm neki de azt annyira nem szereti)
Amellett hogy imádja nyersen.. gyönyörű tőle a szőre is!
17/17 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!
2010. szept. 6. 20:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!