Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Épp a szobatisztasagot tanulju...

Épp a szobatisztasagot tanuljuk a kutyusommal. Jo ha ugy reagálok mikor bepisil, hogy ledorgalom hangosabb mélyebb hangon, hogy nem szabad? Ezzel tudatosul benne hogy nem jot csinált?

Figyelt kérdés
2021. nov. 15. 04:50
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Egyébként leviszem 2 es fél- 3 orankent. amikor megtörtént a baleset mar épp, öltöztem mert láttam rajta, hogy valami történni fog, csak elkéstem. :)
2021. nov. 15. 09:22
 12/15 anonim ***** válasza:
23%

""Tanuljuk"? :D Neked sem megy? A kutyasok miert fogalmaznak ilyen aberralt modon?"

A kisgyerekesek hasonló módon fogalmaznak. Egyébként a gazdi is tanulja azt a részét, hogy mire figyeljen, hogyan jelez a kutya, hogy ki kell mennie.

2021. nov. 15. 10:18
 13/15 anonim ***** válasza:
0%
Verjé rá egyet
2021. nov. 15. 13:00
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Én nem szidtam le soha balesetek miatt csak megjegyeztem,hogy hamarabb kellett volna levinni.Vagy egyel többször vittem vagy hamarabb,lent pedig megdícsértem.Így is megtanulta.

Akkora volt mint egy hörcsög hol volt nekem szívem bántani vagy kiabálni vele,nem is érdemes.Kölyök,nem félelemből kell valamit megjegyeznie.

2021. nov. 15. 17:44
 15/15 anonim ***** válasza:
17%

Csak azért mert azt mondja valaki a kutyájának hogy "nem szabad" még nem fog a kutya félni. Csak megtanul meg egy parancsot. Pont ugyan olyan parancs a "nem szabad" mint az "ül" vagy "fekszik".

Valaki pedig említette, hogy nem jó dolog a pelenka, mert akkor később arról is le kell szoktatni.

Hát én kutyámat nem kellett leszoktatni, mert ő is szívesebben végzi kint a dolgát, ezért előbb utóbb már hiába terítettem le neki nem használta. Ennek ellenére a mai napig le van neki terítve, mert engem megnyugtat a tudat, hogy ha kellene neki, amíg nem vagyok otthon akkor nyugodtan pisilhetne

2021. nov. 15. 21:22
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!