Milyen szonyeget es honnan valasszak egy kutya futopadhoz?
Ilyenre gondoltam, tehat a szonyegnek lehetoleg csusznia kell egy fenyes, vagy szaten munkalapon.
Mi okból tennéd futópadra? Csak mert az sportoló kutyáknak van,az a Collie jellegű kutya is jelenleg edz.
Neked van okod edzeni a kutyával,vagy csak séta helyett akarod használni? :X
Egyébiránt olyan kell ami nem csúszik,és nem szakad könnyen a folyamatos súrlódás ellenére sem.
Én apuval akartam csináltatni ilyesmit végül arra jutottunk,hogy inkább vettem :D padlószőnyegféle ami ezen van, vagy bármilyen youtube-os vidit megnézel,mi arra jutottunk,hogy padlószőnyeg,de ezt össze kell varrni,nem annyira egyszerű amúgy ez.
2-nak!
Futópadot nem csak sport kutyák használhatják.
Mozgás kiegészítésnek nagyon jó.
Én azért ruháztam be rá.
Munka előtt kiviszem a parkba,lefárasztom,de meló után már problémás.
Sajnos korán sötétedik és így nem tudom kivinni a parkba,mert kukk sötét van,mellesleg be is zárják a park kapuit. Sötétben nincs póráz nélküli fárasztás. Csak pórázos. Mivel pórázon nem tudom kellően fárasztani csak mentálisan. Így 1 óra pórázos séta után még felrakom a futópadra bár teljesen nem fut rajta csak gyorsabban megy rajta.
De legalább mozog és elfárad.
Vagy mikor egész napos szakadó eső van és nem akarom,hogy 3x is szarrá ázzon,mert hosszú a szőre,nehezen is szárad,így minimált vagyunk lent. Aztán felrakom a padra.
Alapjában véve mi rengeteget sétálunk,futtatóra járunk, napközibe is jár, hétvégente kirándulások.
De van mikor a futópad igen is jó szolgálatot tesz. Akár csak ha nagyon beteg az ember és nem bír 1-2 órát sétálni a kutyával.
Nem csak a szélsősegek vannak ezzel a sétát nyilvánvalóan nem lehet kiváltani,csak kiegészítás fárasztásra.
7+
(tekintheted kihivasnak!) ... de ha csak fogyasztani akarod a kutyad arrol is lehet szo, az enyem siman el is fogyasztja :)))
Ragasztással nem fogsz sokra menni,mert a folyamatos használattól szét fog folyton jönni.
Ha meg mindenből minőségit veszel,hogy egyben is maradjon és elbírja a 20-30kg körüli kutyádat kijön egy rendes futópad ára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!