Beadatnátok a 2. kombinált oltást a kutyusnak, ha azt mondaná a tenyésztő, hogy ne?
A tenyésztő az allergiás reakciótól fél, mert már találkozott ilyennel. Az állatorvos beadná.
Ti mit csinálnátok?
Megkérdezném melyik oltástól, ugyanis nem mindegyikre adnak allergiás reakciót, illetve ha az egyikre igen, valószínűleg a másikra nem fognak.
Egyébként oltani így is úgy is lehet, maximum drágább lesz, ha nem kombiként kapja meg a vakcinákat. Egy kölyök kutyus 2. oltását mindenképpen megpróbálnám beadatni.
Köszi mindenkinek!
Kicsit megnyugtattatok. Ugyanis beadattam én is az orvos tanácsára, és bizony ki is jöttek az allergiás reakciók. Ügyeletre kellett menni. Nagyon rosszul érzem magam miatta, hogy miért az orvosra hallgattam, de persze tudom, hogy hosszútávon neki így lesz jobb, ha megvannak az oltásai. 1 kombi 1 parvó elleni volt neki eddig és most kombit kapott megint.
Egyetértek a kilencessel.
Kutyus meg van, jól van, egy parvót nem úsztatok volna meg ennyivel - gondolj erre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!