Nagytestű kölyöknek (3 hónapos rottim van) melyik a megfelelőbb táp?
Real Nature Wilderness száraz kutyaeledel junior large breed kacsa
Real Nature Wilderness száraz kutyaeledel junior lóhús&marha 12kg
Egy növésben lévő kutya nem fog elhízni, pláne mozgás mellett. Most fog elkezdeni intenzíven fejlődni, napi 3x adagban add neki a tápot, mivel egyszerre nem fog vele megbirkózni, nem is szerencsés. De kelleni fog neki a tápanyag.
Nálunk is úgy nőttek meg, hogy csak pislákoltam, hogy de nemrég még milyen kis gombócok voltak (optimális a méretük, de olyan gyorsan felnőnek..)
Pont miután elküldtem a válaszomat láttam hogy megtaláltad :D
Valóban soknak tűnik, de a kölyökkutyának napi 3x ajánlott enni adni ebben a korban, úgy már nem is vészes a mennyiség, ha viszont nagyon elkezd hízni akkor visszább kell venni az adagot.
3 hónaposan irtózatosan nagy ennek a rotinak a súlya. Óriástestű fajták szoktak 3 hónaposan 14-17kg között lenni.
Én a helyedben egyáltalán nem örülnék, hogy ilyen nagy, élni fog kb. 4-5 évet, azt is szenvedve, aztán eldöntheted hogy két kis kereket kap a hátsó lábai helyére vagy elaltatod...
Ja, én nem irigykedem. Nekem nem tetszik a roti, úgyhogy olyanod lehet, amilyet csak akarsz. :)
Csupán jótanács volt, de nem kell megfogadni. Hizlald nyugodtan. Nem én fogom fizetni az állatorvost. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!