Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hol tehetnék bejelentést?

Hol tehetnék bejelentést?

Figyelt kérdés
tiszaszederkényben,egy óriás méretű kutyát tartanak másfél méteres láncon,egy góréban lakik,ahova szerintem a víz is beesik..egész életében kint van. kinek írhatnék,hogy nézzék meg? névtelenül? 17/l
2010. szept. 4. 10:39
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Állatvédő szervezetnél, állatorvosnál(ha megbízható)és a körzeti jegyzőnél.
2010. szept. 4. 10:46
 2/12 anonim ***** válasza:
azonnal állatvédőkhöz kell fordulni!!!!!!EZ NEM JÁTÉK!!!!!!
2010. szept. 4. 10:50
 3/12 A kérdező kommentje:
valaki segíteni,hogy tiszaújváros-tiszaszederkény környékén hol van ilyen szervezet?? jegyzőhöz és orvoshoz inkább nem fordulnék,mert olyanok amilyenek...
2010. szept. 4. 10:52
 4/12 anonim ***** válasza:

[link]

Csabában éltek nem??Hívd fel őket,felöl van a telefonszám!!

2010. szept. 4. 11:05
 5/12 anonim ***** válasza:

Állatvédő szervezetnek sajnos nincs semmi hatásköre.

A területileg illetékes önkormányzat, vagy jegyző.

Én a helyedben előbb a tulajdonossal beszélnék, hogy ez állatkínzás és fel lehet jelenteni érte.

A fenyegetettség sokszor többet jelent, mint a valódi feljelentés.

Sajnos.

Egyébként a területi állatorvos véleményét lehet még mellékelni a mindenképpen írásos feljelentéshez.

Ne hagyd magad lerázni, mert az ilyesmi sajnos még nem kitaposott út.

2010. szept. 4. 11:05
 6/12 A kérdező kommentje:
akié a kutya...hát nem tűnik valami értelmes embernek valahogy nem merek vele beszélni..:S nincs kivel elmennem se,mert itt a kutya általában csak egy kerthez kapcsolódó dolog..Szüleimet sem érdekli a dolog,sőt ha megtudnák,hogy szerveszkedek akkor bajban lennék. Max. egy szervezetnek tudnék írni,ami közel van. szederkényi vagyok,mint írtam..-_-
2010. szept. 4. 11:09
 7/12 anonim ***** válasza:
2010. szept. 4. 11:14
 8/12 A kérdező kommentje:
ide is kijönnének,mert egyik sincs közel..??
2010. szept. 4. 11:17
 9/12 anonim ***** válasza:

Felkell hívni a legközelebbit és majd eligazítanak téged.Megmondják,hogy mit tehetsz meg,hogy ők kimennek-e stb..

Felhívod és elmondod nekik a történetet,hogy egyálltalán lehet-e ez ügyben csinálni valamit!!Mondjuk a törvény szerint minimum 4 méter lánc kell,szóval hátha csinálnak valamit.

HÍVD FEL! veszíteni nem tudsz és mivel a közeletekben nem igen találtam állatvédőt,ettől függetlenül lehet,hogy van ezt nekik utdniuk kell legalábbis utána tudnak nézzni.

Sok sikert,írj,hogy ha felhívtad valamelyiket,hogy mit mondtak.

2010. szept. 4. 11:20
 10/12 A kérdező kommentje:
de én teljesen névtelenül akarok,itt nem olyanok a dolgok,hogy imádjuk az állatokat..egy kis falu és ennyi. felhívni sem hívhatom,mert anyámék minden számot ellenőriznek és bajban lennék..sajnos nm tudok mit tenni:(((
2010. szept. 4. 11:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!