Tüzelő szukám pórázára rakhatok sárga szalagot?
Nem nagyon tudom úgy elvinni sétálni, hogy ne kerüljön kapcsolatba kutyákkal. A tüzelés ideje alatt feltehető rá?
(Nem kell beszólni, azért kérdezem, mert nem tudom!)
Feltehető, de számíts rá, hogy sokan nem ismerik a jelentését. Ártani mindenesetre nem árt. :)
Rövid pórázon sétáltasd, én mindig már messziről szólni szoktam más gazdáknak, hogy tüzelés van, ne engedje oda a kutyáját hozzánk, köszi.
Hidd el, szerintem semmi baj az otlettel, sem a kerdessel. Tavaly ilyenkor talalkoztunk egy novel, aki az eppen tuzelo szukajat odaengedte a harom, -akkor meg ivaros- kanunkhoz. Amikor szolt, hogy ja amugy tuzel, akkor azonnal eluztuk a kanjainkat, de csak legyintett a no, hogy jajjj, hadd menjenek.... Ezek utan szerintem egyaltalan nem durva ez a kerdes xd
Amugy sajnos igaz az, hogy nagyon sokan nem fogjak felismerni, azt hiszik majd, hogy disznek van ott a szalag :s
Tüzelő bugyit csak otthonra szokás kutyára adni,mert felszálló fertőzéseket,ivarfertőzéseket kaphat a saját vizeletétől meg úgy minden össze szedett vacaktól..
A nőstény kutyánál is csúnya egy húgyúti vagy méhet érintő fertőzés,és nem egyszerű kezelni sem.
Kan riasztó van,illetve van valamilyen tabletta amivel lehet ELVILEG csökkenteni a szuka szagát,de..szerintem hasztalan :'D
A sárga szalag jó ötlet,nekem van ilyen neonzöld (sárgás valami..) jelző kabátom is,ha van valami azzal is igyekszem felhívni a figyelmet az agresszív kutyára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!