Hol lehet sárga szalagot beszerezni?
Nem konkrétan azt a szalagot kell felraknod..
Kivághatsz egy csíkot is egy sárga anyagból és köthetsz masnit a kutya nyakörvére vagy pórázára.
Egy pár százas boltban vagy kínaiban is szinte biztos,hogy vannak színes szalagok,vagy csatos masnik,masnis hajgumik.
Nem az a masni a lényege a dolognak,hanem a sárga jelzés.De ne várd,hogy nálunk majd sokan tudni vagy érteni fogják mi az,és hiába fogod verni a nyálad,hogy "DE NEM LÁTOD A SÁRGA JELZÉST RAJTA?!" úgyse fogják érteni mi bajod van..
Én is használom, meguntam, hogy a 15 éves süket, vaksi kistestű kutyámra engednek rá agresszív fifikéket vagy éppen nála 10* nagyobb kutyákat.
Mint halottnak a csók. Ha eddig nem érdekelte őket, akkor nem egy sárga szalag miatt fognak vele foglalkozni, hogy nem kéne ráengedni mindenkire az övéjüket. Jobban jársz, ha kitapasztalod, hogy mikor vannak kevesen.
Aki érti a sárga jelzés jelentését, az bármilyen szalagról fel fogja ismerni.
Aki viszont annyit nem képes felfogni, hogy közterületen kötelező a kutyát pórázon sétáltatni, az ugyanúgy nem lesz tekintettel se a sárga jelzésre, se semmire. 😒
Ha már sárga szalag és annyira megközelíthetetlen a kutya ez célszerűbb.🤣
Kérdező, ezt kissé túlreagáltad...
Szerintem a 6. és 7. válaszoló is poénból írt, nem volt bennük valós rossz szándék. Én a 6. válaszon amúgy jót mosolyogtam, elkepzeltem, hogy van olyan kutya, amelyikre tényleg ilyen szalag lenne való.
Miért nem pontoztad le őket, ha nem tartod hasznosnak a válaszukat? Ennyire durva kirohanásra szerintem nem volt okod.
Erről kérdezd azokat, akik félnek még az utcára is kimenni! Ez nem a humor kategória. Ott belefér a stílusuk, de ha valakiről tudható, hogy komoly kérdésre komoly választ vár, akkor ne ott osszák ... a nincset.
Nem szoktam sem töröltetni, se lepontozni az efféléket. Tudod, akik figyelnek, azok számára akár tanulságos is lehet, mire számítsanak egykor, ha ők komoly fórumként akarnak elkönyvelni egy ilyen közösséget, mint a GyK. Az ilyenek csüccsenjenek szépen vissza a lövöldözős játékaik mellé, ott ellehetnek anélkül, hogy másokat bsztassanak.
Tudod, az nem zavar, ha engem messzire kerülnek. Az viszont igen, ha képtelenség néhány emberrel megértetni, hogy hagyja békén a kis utyulukutyulumutyulukát. Tudod, kiknek lenne a legnagyobb arca, ha a kutya pl. megkapná a kezüket, vagy kiszakítaná a ruhájukat? Igen, eltaláltad, nekik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!