Hol lehet sárga szalagot beszerezni?
#3! Bp-i külkerületben létezünk, ahol több az ember, mint a kutya. Nincs a 24órás napnak olyan másodperce, amikor itt a betontömbök között nincs kutya, még a legzordabb időben sem. Tudod, mi a szomorú?
Hogy valóban, MÉG AZOK SEM tudják a sárga szalag jelentését, akinek szintén beteg, illetve agyonféltett kutyája van!
Nem tudom, hogyan kéne olyan ismert és elfogadott dologgá tenni, mint a mellrákosok rózsaszín kitűzőjét, vagy PRIDE-isták szivárványszín zászlóját. Valami kampány, vagy mittudomén, mi kéne...
Miert hiszik az emberek mert kitalal valaki valami hulyeseget, azt majd masok elfogadjak es egyaltalan foglalkoznak vele!?
Haver! En ra sem nezek a kutyadra!!! Nem erdekel miket logatsz ra!!! Ha problemas a kutyad, akkor ne hozd kozossegbe, vagy fogd rovid porazra!!!
Szoval hidd el nekem, ez a sarga szalagozas egy baromsag ... engem biztos nem fog erdekelni, hogy a kutyad fel van szalagozva mint egy buddhista templom :)))
"Ha problemas a kutyad, akkor ne hozd kozossegbe, vagy fogd rovid porazra!!!"
Ez nem megoldás arra, ha valaki rövid pórázon lévő kutyájához más neveletlen kutyája odarohan. :-)
# Vigyázz, #16, bele se kezdj, mert alábbi betűmennyiség neked már kétkötetes lesz! Valóságos "Háború és béke".
Csak tudnám, ki kötelez téged arra, hogy elolvasd. Mert én biztosan nem.
#14! Igen, észrevettem, hogy "téged biztos nem fog érdekelni"!
Téged is ostorral őriznek, hogy facebook helyett a GyiK-en töltsd a délutánt? Én elengedlek, tőlem kimehetsz az udvarra játszani!
Levegőt még vehetünk? Nem rólad van szó, aki egy kutyát kutyába se veszel. Azokkal van probléma, akik kérdés nélkül a kutya nyakába borulnak.
Szitu 1 : Jajj, de aranyos kutya, megsimogathatom?" ...és mire válaszolnék, hogy NE tegye, addigra már rajta is lóg a kutyán.
Látnád ezeket, amikor hátrahőkölnek, amint a "hálátlan" kutya megvillantja a mosolyát! És tudod, ezek közül néhány emberséges embernek mi az első reakciója? Oldalba rúgja a kutyát! Azt, aki eleve alig áll a lábán, a szemét kirúgták. Azt, akit fél perce még babusgatni akart. Most akkor ki a hunyó?
És még érezzem magam szerencsésnek, amiért nem jelent fel!
Értsd: ő engem, nem fordítva!
Szitu 2: Etetné "szegény kis kutyuskát", képtelen érteni, hogy soron kívül nemhogy idegentől, ok nélkül még tőlem sem kap jutifalatot.
"Naaa, csak ezt az egyet! Kicsi csillagbogár, milyen kőszívű gazdid van..."
Nálunk, a betonházak között minden konyhaablak alatt terített asztalt találnak a kóbor állatok. Az itt lakók nem akarják elhinni, hogy akkor sem lesz magasabb a szemétdíj, ha a szemetet a szemetesbe teszik, akkor sem alacsonyabb, ha az ablakon öntik ki a maradékot.
Amikor meg, úgy 1-2 havonta egy kedves lakótársunk a környező társasházak kertjét telerakja patkányméreggel fűszerezett lecsókolbásszal, akkor indul a riadólánc a Facebookon, hogy "vigyázzatok". (Sajnos, néha későn)
Itt nem könnyű egy valaha éhező kutyát rávenni arra, hogy semmit ne szedjen fel. És akkor ráadásnak jönnek azok, akik ahelyett, hogy saját házikedvencet tartanának, a másokét "nevelik". Pont, mint azok az anyósok, akik az anyuka kezéből kiszedik a gyereket, mondván, hogy az semmit nem tesz jól.
Amúgy a kutya folyamatosan rövid pórázon van, pánikhám rajta.
A kutyás közösségeket, a futtatókat is kerüljük, éppen az e.ü. állapota miatt.
Ha van képed arról, milyen egy sokezer lakással tömött betongettóban az utcán közlekedőket kikerülni, ---főleg úgy, hogy ők nyomulnak, ők igyekeznek minél közelebb kerülni egy kis terápiás kutyasimi kedvéért,--- akkor arra is rájössz, hogy a lehetetlenséggel egyenlő elvárásaid vannak. Remélem, soha nem leszel a törvényhozók közül egy. Különben itt ki lesz irtva pár millió kutya és kutyás.
Bezzeg, az állatkínzók. Kapnak max 2 hónap felfüggesztettet és közlik velük, hogy "ejnye, ejnye, ilyet nem szabad!"
Te jó ember,veled nem beszélhet otthon senki vagy mi?
Minek kell mindenre egy regény hisztivel reagálni?
2 dolog hangzott el:
1.Felesleges a szalag,mert aki eddig oda engedte a kutyáját az most se a szalagot fogja nézni a tiéden.Azthiszi majd,hogy valami dísz kellék.
2.Egy pár ide illő poén.Nincs humorérzéked az egy dolog,de emiatt ne állj bele másokba.
Dráma király..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!