Hol tudok különleges színű Rúzsokat beszerezni?
Fekete, lila, és ha jól emlékszem, kék színű rúzsokat már láttam a Müllerben. Ott eleve nagyobb a válaszék. mint a többi drogériában, nézz be oda.
De a netről rendelés lenne a legjobb megoldás, ha még több különleges színű rúzst szeretnél.
A Lime Crime rúzsok közül mindegyik szín, amit felsoroltál megtalálható, erősen pigmentáltak, bár az áruk jóval magasabb, mint egy sima drogériás rúzsé. (Gondolom ezeket a színeket eleve nem minden nap hordanád, csak különleges eseményekkor, így nem tudom, hogy neked megérné-e annyi pénzt költeni rá.)
Ha szeretnél minél olcsóbban kijönni, a neten vannak mindenféle tutorialok, amelyekben színes zsírkrétákból csinálnak rúzsokat. Bár nekem ezek nem annyira jöttek be (számomra túl büdösek, hogy a számra kenjem).
A Lime Crime rúzsok körülbelül 18-20$-ba kerülnek, azaz körülbelül 5000 Ft-ba. Plusz gondolom még postaköltségek. A Google-n nézegessél pár képet, vagy videókat YouTubeon róla.
(Pár vélemény róla Krémmánián.)
Fekete rúzst a legolcsóbban az Essence-nél láttam a Müllerben, 800-900 Ft-ért.
Lila színű rúzsoknál nekem a legszimpatikusabbak a NYX rúzsai voltak. Ha jól emlékszem, egy NYX rúzs 3-4000 Ft-ba kerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!