Mit jelent a kutyán a sárga szalag?
Figyelt kérdés
Ma olvastam egy kutyásoknak szóló "illemtanban", hogy ha egy kutyán sárga szalag v. kendő van, nem szabad odamenni hozzá. Miért?2021. nov. 7. 15:50
1/10 anonim válasza:
Mert beteg,vagy nem barátságos más kutyákkal/gyerekekkel.
Azthiszem a narancs és a sima sárga közt is van különbség.
2/10 anonim válasza:
Nem kompatibilis idegen emberrel kutyával. Azaz támad.
3/10 anonim válasza:
Sajnos sokan nincsenek tisztában a jelentésével.
4/10 anonim válasza:
Rosszul reagál emberekre/kutyákra, támadhat vagy csak nagy stressz neki ha mások piszkálják. Lehet beteg is
5/10 anonim válasza:
Az okai a sárga szalagnak:
Emberekkel, kutyákkal nem barátságos
Frissen műtött, gyógykezelés alatt áll
Kiképzés alatt áll
Aggreszióra hajlamos ha megközelítik idegenek
Igényli a nagy teret
6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
#3 Én sem, ezért kérdeztem.
2021. nov. 7. 16:38
8/10 anonim válasza:
Ilyenrol nemtudtam, most tanultam.
9/10 anonim válasza:
Mi is használjuk, ha idegen területen vagyunk vagy kutyás rendezvényen vagyunk pl. kutyás kirándulás. Így a többi kutyás nem engedi közel az ő kutyájukat ha póráz nélkül is vannak behívják időben. És ők sem közelítenek felénk "barátkozás" céljából. Meghagyják nekünk a teret. Én örülök ennek a jelzésre, mert a kutyánk nagyon rosszul visel más kutyákat. Viszont így sokat fejlődhetett. Idővel megtanulta kezelni a dolgot, hogy nem kell minden ebnek neki rontani, van hogy póráz nélkül is kikerüli az idegen állatot.
10/10 anonim válasza:
Azt jelenti, hogy valamiért több térre van szüksége. Sok oka lehet, agresszív, nem barátságos idegenekkel, nem szereti, ha lerohanják, sérülése van, beteg, frissen műtötték, nem kapott meg még minden oltást, mentett, rehabilitáció alatt áll, tanítani akarja a gazdi... stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!