A kutyáknak, hogy nem lesz bajuk ha mindenfélét kapnak enni?
Az enyém is élt 15 évig, de élhetett volna sokkal tovább az orvos szerint. Kerek perec kimondta hogy szétcsesztem a belső szerveit, főleg a máját a házi koszttal. Kórházba vittem, mindenféle diagnosztikai géppel megvizsgálták, nem csak találomra mondta rá az orvos hogy biztos szétrombolta a szerveit a házi koszt, hanem ez bizonyítva lett. Tudatlan voltam, gondoltam, az olyan minőségű étel ami nekem is megfelel, az a kutyámnak is megfelel.
Soha nem mosom le magamról a bűntudatot. A mostani kutyám már kizárólag csak tápot kap.
Hát az,hogy nem vesznek róla tudomást nem jelenti,hogy nincs tőle bajuk.
Oké,hogy megélnek X évet,de ez nem a kajának köszönhető.Betegen is élsz 60-80 évet (betegségtől függően),alultápláltan és rossz körülmények között is.Csak nincs jó életed.
De a gyomor kellemetlenségek,a büdös és rengeteg ürülék,a folyamatos eregetés (de persze ha sose mehet a házba kit zavar,viszi a szél..) a zsírcsomók,az elhízottság,a túlzott szőrhullás (ezt se veszi észre aki sose látja a kutyát csak etetéskor..),a rengeteg vakarózás (ezt se veszik észre..),és sok egyéb más kellemetlenség vele járója a nem nekik való élelemhez.
De mint mondtam többször is a kinti kutyára főleg az idősek tojnak.Ami kint történik az kint is marad,a buksi naponta 1x-2x kap enni,megsimogatják és heti 1x össze lapátolják a felgyült sz*r mennyiséget és ennyiből áll a kutyatartás.Nem vesznek észre semmilyen kellemetlenséget,vagy be tudják annyival,hogy a kutya az ilyen,nincs a Buksival semmi baj.
A kutya mindenevő. A vadon élő kutyafélék is megesznek mindent.
A macska az, amelyiknek nem szabad odaadni mindent, mivel az ragadozó.
Régen, míg sokat főzött anyu, a kutyáink csak házikaját kaptak. Éltek is 10-15 évet.
A mostaniak táposak, meg konzervesek. 5-6 év, és elmennek. :(
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!