Normális, hogy egy 8 hetes kölyökkutya érzékszervei még nem teljesen kifejlettek?
Láthatóan még nem tudja például, hogy egy adott hang honnan jön, szólok neki és keresi, hogy hol vagyok, ha a labdát nem fél méteren belülre dobom, akkor nem érzékeli merre dobtam, ha viszem neki az ételt a szag után megy “nem látja, hogy leraktam”.
Picit aggódom, első kutyám.
Németjuhász
Szerintem csak tul sokat varsz a kiskutyadtol, aki meg csak most ismerkedik az elettel es az ismeretlen dolgokkal :) Ilyenkor meg bambák! Leül es csak nez ... nem tudod megmozditani :) Nincs gond!!! Csak bizonytalan.
Szolsz hozza de eszre sem veszed, hogy valami masik hang is van az eterben ... azt hiszed nem figyel rad, pedig csak az a masik hang erdekesebb. Kolyok es kicsi ... ilyenkor meg ilyenek.
Voltam orvosnál oltás miatt (is). 7-es válaszolónak van igaza, semmi baja nincs, kicsi, még új/fura neki minden, valószínűleg én is azért túl aggódtam, túlzóan írtam le.
Bocsánat eddig egy kutyám volt, Őt már majdnem egy évesen fogadtam örökbe, fura volt elsőre.
8
Nem nem hetesnek van igaza. Láthatod a százalékos értékelését is. Vidd állatorvoshoz és vizsgáltasd kim
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!