Kölyökkutya örökbefogadás is mentésnek számít, vagy csak azok a kutyák, akik megjárták a poklot?
Szerintem minden mentés ha nem tenyésztőtöl veszed az állatot, mivel megelőzöd hogy rosszabbra forduljon a sorsa.
Viszont ma már fizetés nélkül még menhelyről se lehet állatot elhozni, szóval abba az értelembe amit a #2 írt, szerintem már csak a facebookos ingyen elvihető cicák számítanak bele.
3as úgy értettem nem vásárolod magát az állatot, menhelyen csak az ellátását, oltásokat, stbt fizeted ki.
2 voltam
A mentés szerintem egy állat rossz körülmények közüli kiszabadítása. Szerintem nem egyenlő azzal hogy ingyen elvihető állatot hazaviszel mondjuk jófogásról.
Példa; Én is hirdettem már macskát, mert valami agyhalott bedobott öt kicsit a kertembe. Mindent megkaptak, cumiztattam őket, bent voltak, minőségi táp, orvosi ellátás stb. Ebből a helyzetből szerintem nem mentették ki őket akik elvitték. Nem volt itt se sz4r sorsuk. Nem szemvedtek, nem voltak boldogtalanok.
Mentés lett volna, ha első percben kibaxom őket egy dobozba a ház elé, hogy vigye aki akarja.
Szaporítótól akkor mentés, ha jelented, és elkobozzák a kutyáit.
Ha utcán találsz kidobott kölyköket, az mentés. Egyesülettől örökbe fogadni szintén, kölykök is vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!