Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ezért ugye nem jelenthet fel...

Ezért ugye nem jelenthet fel a "kedves idős hölgy"?

Figyelt kérdés

Van egy kistestű kutyánk (5kg-os)

kertes házban élünk. Ő csak akkor van kint, ha itthon vagyunk és ki szeretne menni. Imádja a kertet, ezért mikor szép az idő még most is szívesen időzik kint. Van egy kedvenc pontja, ahonnan az utcai részt és a mi bejáratunkat is jól látja, ráadásul a nap is egész nap oda süt, itt szokott őrt állni(aludni). Most, hogy hűvősebb lett, csináltam neki egy kis kutyaházikót, ami hungarocellel van szigetelve, az aljára szivacs van téve és polár takarók. Durva hidegben biztos nem lenne elég, de most nagyon szereti. A héten becsöngetett egy az utcában lakó hölgy és közölte, hogy fel fog jelenteni állatkínzásért, amiért ilyen pici kutyát kint akarok tartani. Mikor elmondtam neki, hogy eszemben sincs, akkor közölte hogy van bizonyítéka mert lefényképezték neki amint a kutyánk este fél 8-kor még az összetákolt házában volt kénytelen aludni. Finoman elküldtem melegebb éghajlatra, azóta csak be-bekiabál a kerítésen mikor erre jár.

2021. okt. 31. 07:53
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
57%

Nekünk meg egy "kedves" idős nő azt mondta, hogy milyen ronda a kutyám, le kéne lőni ....

Ilyen alapon nem vennék komolyan semmilyen fenyegetést a nyanyáktól.

2021. okt. 31. 10:11
 12/13 anonim ***** válasza:
84%
Feljelenthet, még ki is mehetnek hozzátok kivizsgálni az ügyet, akkor pedig tudjátok igazolni, hogy nincs igaza.
2021. okt. 31. 11:45
 13/13 anonim ***** válasza:
76%
Feljelenthet ha akar. Viszont mivel egyébként nem kint tartod (lehet kint tartani, ha megfelelőek a körülmények) nem fognak téged megbüntetni. :)
2021. okt. 31. 14:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!