Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Vennék egy Leonbergit, de nem...

Vennék egy Leonbergit, de nem tudok kenneleket, ahol lennének. Írnátok nekem párat?

Figyelt kérdés

Leonbergivel nőttem fel, eddig volt kettő, de nem emlékszem, hogy honnan vettük őket. Hogyha tudtok valami jó kennelt, akkor légyszi írjátok meg.

előre is köszönök minden választ.

2010. szept. 2. 23:49
 1/8 anonim ***** válasza:
2010. szept. 2. 23:55
 2/8 A kérdező kommentje:

ez hogy nem jutott eszembe :D

köszi

2010. szept. 3. 00:02
 3/8 anonim ***** válasza:
szívesen :)
2010. szept. 3. 01:50
 4/8 Ludányi Péter válasza:

Szia!

Mi 1 hónapja vettünk egy leonbergi kiskutyát. Borzasztóan szeretjük, igazi belevaló rosszcsont. Nagyon jó alomból származik, apai és anyai ágon is sokszoros győztes kutyákról van szó. A mi kiskutyánk is túl van az első versenyén, ahol bébi korosztályban indult és megkapta a nagyon ígéretes címet. A kennelből még két kutya vár szerető gazdit (szukák). Egyébként a kennelt is a lehető legbátrabban ajánlom, nagyon aranyosak és mindenben, de tényleg mindenben nagyon segítőkészek. Nézd meg az oldalukat: [link]

2010. szept. 3. 11:04
 5/8 A kérdező kommentje:

köszönöm:) lehet onnan veszek kutyát

mennyibe került? persze tudom, hogy nem olcsó, nyugi :D

2010. szept. 3. 14:33
 6/8 A kérdező kommentje:
szija utolsó kommenteló, szeretném megköszönni a címet, és úgy tűnik megvettem a kutyád testvérét :) sírtam, annyira örültem a kutyának :D te merre laksz? összetalálkoztathatnánk a kutyákat :)
2010. szept. 22. 02:33
 7/8 A kérdező kommentje:
szija utolsó kommenteló, szeretném megköszönni a címet, és úgy tűnik megvettem a kutyád testvérét :) sírtam, annyira örültem a kutyának :D
2010. szept. 22. 02:33
 8/8 Ludányi Péter válasza:

Szia!

Írj a ludpeter@freemail.hu-ra és megbeszéljük :)

2010. szept. 23. 10:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!