Parvós a kiskutyám, mire számítsunk?
Tegnap este 9kor fogadott minket a doki az ünnep ellenére, már pentek éjjel vagy szombat reggelre hányt először.
A doki tegnap adott neki 4 szurit, még nekem és a férjemnek is fájt a látványa, hogy ekkora kiskutya ilyen nagy tukkel kapott injekciót :(, majd 2 tablettát.
Ma már legalább nem hányt, reggel csak egy picike kis véres kaka volt, tejjel itatjuk. Nem sokat iszik, de neha magától is iszik vizet. Este 9kor visszük ismét vissza a dokihoz.
Nem lázas. A vizelete nem véres.
Van még remény?
Mik a tapasztalatok?
Köszönöm

A hanyascsillapito miatt nem hányt. Viszont ma majdnem dél volt, kivittem, hogy pisiljen, de már állni sem bírt :( fecskendőbe felszivtam neki húsleves levet, hagytam hagy huljon, mert meleg volt. Lehunyta a szemét, na mondom hűl meg egy kicsit és pár perc múlva kap enni. Egyszer csak kb 2 perc múlva kinyitotta a szemét, nyújtozott és utána elkezdte rendellenesen venni a levegőt, akkor már tudtam....:(((
Kb 1 perc múlva meghalt. 🖤
És hatalmas férgek jöttek ki a vegbelebol. Úgyhogy ez nem parvó volt!!! Félre lett kezelve, azért nem hatott a tripla dózis sem neki :((((
Csak azért írtam le, hogy majd ti is figyelmesebbek legyetek, tanuljatok ebből, sajnos én tanultam. :(
Ennek az édes kicsi kutyának rossz gazdája voltam, nem ezt érdemelte :(

Sajnálom! :-(
Honnan került hozzátok a kutyus?

Nagyon komoly férgessége lehetett a kiskutyádnak. Sajnálom. A doki oltáskor nem adott féreghajtót?
Tanulság, bárhonnan is kerül hozzád kölyökkutya, ha nincs igazolva , hogy féreghajtott már többször, azonnal féreghajtót kell kapnia.
Kérlek, azt az orvost kerüld el ezek után. Még akkor is, ha a másik majd messzebb lenne.
Ma már egyszerűen meg lehet állapítani a parvót egy gyors teszttel. Nem kitalálásra kezelni ellene.

Elég messziről hoztuk és sajnos hittünk a hapsinak, hogy kaptak féreghajtót, stb.
Sajnos nem így kellett volna egy pici élet árán tanulni ebből, de sajnos megtanultuk.
A férjem is teljesen kivolt.
Imádjuk az állatokat, de úgy látszik túl hiszékenyek vagyunk és nem figyeltünk rá oda eléggé :(
Annyira gyönyörű kiskutya volt..
A többi gazdit sajnos nem tudom értesíteni, mert fogalmam sincs, hogy hová kerültek. Mi is nagyon messziről hoztuk őt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!