Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Parvós a kiskutyám, mire...

Parvós a kiskutyám, mire számítsunk?

Figyelt kérdés

Tegnap este 9kor fogadott minket a doki az ünnep ellenére, már pentek éjjel vagy szombat reggelre hányt először.

A doki tegnap adott neki 4 szurit, még nekem és a férjemnek is fájt a látványa, hogy ekkora kiskutya ilyen nagy tukkel kapott injekciót :(, majd 2 tablettát.

Ma már legalább nem hányt, reggel csak egy picike kis véres kaka volt, tejjel itatjuk. Nem sokat iszik, de neha magától is iszik vizet. Este 9kor visszük ismét vissza a dokihoz.

Nem lázas. A vizelete nem véres.

Van még remény?

Mik a tapasztalatok?

Köszönöm

2021. okt. 24. 13:44
1 2 3 4
 31/40 Manócska1 ***** válasza:
szia kérdező,hogy vagytok?
2021. okt. 25. 08:40
 32/40 anonim ***** válasza:
Drága kiskutya, csak megmarad. Nagyon szorítok érte.
2021. okt. 25. 09:30
 33/40 Manócska1 ***** válasza:
szorítok! a miénk is beteges volt/ még nem jött teljesen helyre de alakul. reméljük a tiétek is meggyógyul
2021. okt. 25. 10:34
 34/40 A kérdező kommentje:

A hanyascsillapito miatt nem hányt. Viszont ma majdnem dél volt, kivittem, hogy pisiljen, de már állni sem bírt :( fecskendőbe felszivtam neki húsleves levet, hagytam hagy huljon, mert meleg volt. Lehunyta a szemét, na mondom hűl meg egy kicsit és pár perc múlva kap enni. Egyszer csak kb 2 perc múlva kinyitotta a szemét, nyújtozott és utána elkezdte rendellenesen venni a levegőt, akkor már tudtam....:(((

Kb 1 perc múlva meghalt. 🖤

És hatalmas férgek jöttek ki a vegbelebol. Úgyhogy ez nem parvó volt!!! Félre lett kezelve, azért nem hatott a tripla dózis sem neki :((((

Csak azért írtam le, hogy majd ti is figyelmesebbek legyetek, tanuljatok ebből, sajnos én tanultam. :(

Ennek az édes kicsi kutyának rossz gazdája voltam, nem ezt érdemelte :(

2021. okt. 25. 16:20
 35/40 Manócska1 ***** válasza:
34%
Nagyon sajnálom :( De ne okold magad,az orvos kezelte félre :( Nyugodjon békében,neked megnyugvást kívánok..
2021. okt. 25. 16:23
 36/40 anonim ***** válasza:
56%
Édes Istenem! :( Nyugodjon békében a kiskutya :( Akkor teli lehetett féreggel, s az végzett vele. Jajjj, nagyon sajnálom :(
2021. okt. 25. 17:06
 37/40 anonim ***** válasza:
77%

Sajnálom! :-(

Honnan került hozzátok a kutyus?

2021. okt. 25. 17:15
 38/40 anonim ***** válasza:
51%

Nagyon komoly férgessége lehetett a kiskutyádnak. Sajnálom. A doki oltáskor nem adott féreghajtót?

Tanulság, bárhonnan is kerül hozzád kölyökkutya, ha nincs igazolva , hogy féreghajtott már többször, azonnal féreghajtót kell kapnia.

Kérlek, azt az orvost kerüld el ezek után. Még akkor is, ha a másik majd messzebb lenne.

Ma már egyszerűen meg lehet állapítani a parvót egy gyors teszttel. Nem kitalálásra kezelni ellene.

2021. okt. 25. 22:21
 39/40 anonim ***** válasza:
84%
Honnan került hozzátok a kiskutya? Gondolom nem egyedül volt az alomban, értesíteni kellene az alomtársak gazdijait is, hogy veszélyben vannak az állataik.
2021. okt. 25. 23:03
 40/40 A kérdező kommentje:

Elég messziről hoztuk és sajnos hittünk a hapsinak, hogy kaptak féreghajtót, stb.

Sajnos nem így kellett volna egy pici élet árán tanulni ebből, de sajnos megtanultuk.

A férjem is teljesen kivolt.

Imádjuk az állatokat, de úgy látszik túl hiszékenyek vagyunk és nem figyeltünk rá oda eléggé :(

Annyira gyönyörű kiskutya volt..

A többi gazdit sajnos nem tudom értesíteni, mert fogalmam sincs, hogy hová kerültek. Mi is nagyon messziről hoztuk őt.

2021. okt. 26. 09:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!