Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Parvós a kiskutyám, mire...

Parvós a kiskutyám, mire számítsunk?

Figyelt kérdés

Tegnap este 9kor fogadott minket a doki az ünnep ellenére, már pentek éjjel vagy szombat reggelre hányt először.

A doki tegnap adott neki 4 szurit, még nekem és a férjemnek is fájt a látványa, hogy ekkora kiskutya ilyen nagy tukkel kapott injekciót :(, majd 2 tablettát.

Ma már legalább nem hányt, reggel csak egy picike kis véres kaka volt, tejjel itatjuk. Nem sokat iszik, de neha magától is iszik vizet. Este 9kor visszük ismét vissza a dokihoz.

Nem lázas. A vizelete nem véres.

Van még remény?

Mik a tapasztalatok?

Köszönöm

2021. okt. 24. 13:44
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
81%

Ha nem jön vissza a hányás és javul a hasmenés, szerencsések vagytok, hogy ilyen gyorsan reagált a kezelésre.

TEJET NE !!!!

Tiszta víz mehet. Ilyenkor a kiszáradás a legnagyobb veszély.

Tartsátok be az orvos minden utasítását, és kérdezzetek mindent, ami nem tiszta.

2021. okt. 24. 14:40
 12/40 anonim ***** válasza:
16%
Hiába pontoztok le, gondolom ti is oltás, immunrendszer nélkül hordjátok le a kölyköt, csakhogy nehogy 3 hétig takarítani kelljen a lakásba, de legalább mást ne buzdítsatok erre, s ne nyavalyogjatok ha beteg lesz a kutyátok!
2021. okt. 24. 14:42
 13/40 anonim ***** válasza:
66%
Ja, már én is megkaptam, h igénytelen vagyok, mert kivárom a harmadik oltás után a 10 napot és addig takarítok a kiskutyám után. Könnyű más fäxával verni a csalánt egyeseknek, szerencsére egyre többen az állatorvosra hallgatunk.
2021. okt. 24. 14:44
 14/40 anonim ***** válasza:
75%
Golden Retriver kutyusunk is elkapta ezt a puruttya betegséget. Hónapokig jártam vele orvoshoz. Szerencsésen kigyógyította belőle, bár elég beteges maradt. Egész életét végigkísérte. Szerencsére így is, 14+ boldog évet töltött mellettünk.
2021. okt. 24. 14:54
 15/40 A kérdező kommentje:

Kiskutyaknak való tápszert kap tejjel. A doki ezt javasolta. Nem értem miért kell támadni!!!

Ha nem tetszik a kérdésem és érdemben nem tudsz normális választ adni lapozz!!! Köszönöm

Van így is elég bajunk. A víztől nem lenne ereje

2021. okt. 24. 15:43
 16/40 A kérdező kommentje:
Kertes házban lakunk, nem viszem sétálni, itt van kb 600 M2 terület.
2021. okt. 24. 15:44
 17/40 anonim ***** válasza:
65%
Akkor a cipőtalpon vittétek be :( Mennyi idős? Semmi oltása nem volt? Azért kérdezem, ha kapott már vmi oltást, nagyobb az esélye, hogy legyűrje a betegséget. Most hogy van szegénykém?
2021. okt. 24. 15:54
 18/40 anonim ***** válasza:
74%

A tápszerben van a tápanyag, és vízzel kell kikeverni.

Nem tudom, milyen állatorvos ajánlott tejet...

2021. okt. 24. 16:05
 19/40 anonim ***** válasza:
69%
Érdekes egy orvosi javaslat, az egyszer biztos. A tejjel alapvetően az a probléma, hogy sok állat laktózérzékeny és hasmenése lesz tőle, ami kiszáradáshoz vezet. Éppen ezért nem értem, hogy milyen céllal javasolta az orvos a tej adását, mert nekem teljesen illogikus. Nem a tejtől fog erőre kapni, hanem a tápszertől. Hacsak nincs ráírva kifejezetten a dobozára, hogy tejjel kell kikeverni, akkor nem értem a dolgot... Talán a tápszerre hivatkozott úgy, mint tej ("tejpótló" -> "anyatej pótló").
2021. okt. 24. 16:44
 20/40 anonim ***** válasza:
Ui.: Persze ez most csak véleményezés volt a részemről, nem azt mondom, hogy vessétek el az orvosi javaslatot. Ha javulást hoz, akkor baj nem lehet.
2021. okt. 24. 16:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!