Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Parvós a kiskutyám, mire...

Parvós a kiskutyám, mire számítsunk?

Figyelt kérdés

Tegnap este 9kor fogadott minket a doki az ünnep ellenére, már pentek éjjel vagy szombat reggelre hányt először.

A doki tegnap adott neki 4 szurit, még nekem és a férjemnek is fájt a látványa, hogy ekkora kiskutya ilyen nagy tukkel kapott injekciót :(, majd 2 tablettát.

Ma már legalább nem hányt, reggel csak egy picike kis véres kaka volt, tejjel itatjuk. Nem sokat iszik, de neha magától is iszik vizet. Este 9kor visszük ismét vissza a dokihoz.

Nem lázas. A vizelete nem véres.

Van még remény?

Mik a tapasztalatok?

Köszönöm

2021. okt. 24. 13:44
1 2 3 4
 21/40 Manócska1 ***** válasza:
kérdező,hogy van a kutyus?
2021. okt. 24. 17:29
 22/40 A kérdező kommentje:

A férjem laktóz érzékeny, úgyhogy szerencsénk van. Én meg így is tartok tőle, de a doki javasolta. Adott egy doboz tápszert azt mondta, hogy ebben van vitamin és tapanyag. Megmondom őszintén nem a legjobb állatorvos a városban, de sajna az ünnep miatt senki nem vette fel a telefont csak ő.

Most itt van mellettem a kanapén, betakargattam és már kb 2-2,5 oraja kisebb megebredesekkel de alszik. Azért örülök ennek, mert előtte megetettuk, így legalább nem hanyja ki.

Olvastam olyat is, hogy elvitték a dokihoz, másnapra viszont már nem tudták visszavinni :(

Reménykedem, hogy hátha nekünk sikerülni fog!

2021. okt. 24. 17:49
 23/40 Manócska1 ***** válasza:
70%
reméljük,szorítok nektek!
2021. okt. 24. 17:52
 24/40 A kérdező kommentje:

Bocsánat lemaradt, hogy 8-9 hetes kiskutyus. Múlt héten voltunk az allatorvosunkhoz és kapott 1 oltást. Félek, hogy nem e passzív oltás volt mint nálunk embereknél az influenza, hogy le volt gyengülve a szervezete és fellangolt a vírus.

Nagyon bízom benne, hogy jobban lesz ❤️

2021. okt. 24. 17:53
 25/40 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen aranyosak vagytok! :)
2021. okt. 24. 17:55
 26/40 anonim ***** válasza:
31%
Kérdező Sajnálom :( Basszus, hogy oltás után jött elő és nem is járt olyan helyen ahol elkaphatta volna :( Nagyon szorítok Nektek!!! Írj a dokinak akinek belinkeltem az oldalát, tud jó tanácsokat adni, s akkor este mentek vissza a ti orvosotokhoz! Nagyon remélem, hogy eredményes lesz a picur kezelése!
2021. okt. 24. 18:10
 27/40 A kérdező kommentje:
Mi is nagyon reménykedünk
2021. okt. 24. 19:19
 28/40 anonim ***** válasza:
56%

8 hetesen a 2. oltását kellene kapnia! Honnan van? miért nem 6 hetesen kapta az első oltást, ahogy normálisan kellett volna?

Az első oltás gyakorlatilag az anyai immunitást öli le. A 3. oltás után lesz csak védett a kutya.

Egy oltás nélküli kölyöknél baromira kellene vigyázni, mert az ember a cipőjén is beviheti a vírust!

Az állatorvos mondta, hogy tejjel itassátok? Tehéntejjel, ami hasmenést okoz?

2021. okt. 24. 21:30
 29/40 anonim ***** válasza:
Mit mondott az orvos kérdező? Hogy vagytok?
2021. okt. 24. 21:49
 30/40 A kérdező kommentje:

Kapott infúziót, antibiotikumot és megint ellenszert a parvora.

Azt mondta, hogy míg szombaton 50% esélyt látott arra, hogy megmarad, most +10-20%-0t mond. Ma reggelre megint hányt egy pár szem husdarabot és nem tudjuk, hogy ez az lehet, amit tegnap este 6korul beleeroszakoltunk, vagy evett este magától.

Azt mondta a doki, hogy 5-6 nap a lefolyása a betegségnek.

2021. okt. 25. 06:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!