Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szerintetek mi lehet ez a...

Szerintetek mi lehet ez a kutyám bőrén? Bővebben lent!

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Mellékletben elküldöm a képet amit készítettem a kutyusom hasa tájékáról. (Illetve az oldal nevét a www. Után írjátok be kézzel mert nem lehetett vele kiírni a kérdést!)

[link]

A lényeg az lenne hogy, voltunk állatorvosnál.

Több alkalommal is. Mire azt mondják ez allergiától lehet.

Minden alkalommal fizetem a közel húszezer forintokat.

Javulás semmi. Sőt.

Próbáltam ki deríteni mi lehet a kiváltó ok.

Megvontam tőle a csirke húst mert olvastam hogy, több kutya is allergiás a csirke húsra.

Nem vált be.

Cortizon krémmel kenjük mert úgy látom némileg segít. Sokkal többet mint a "kék-fehér" krémek.

Elzártam a cicák közeléből.

Meg lett fürdetve már több alkalommal is.

Vettem neki szőrre-bőrre való vitamint a dokitól de semmi javulás.

Egyszer csak kijött egy kicsi kőr alakú piros, folt a hasán és azóta csak rágja és nyalja szüntelen.

Gondoltam megpróbálok véleményeket kérni tőletek hátha vannak illetve voltak valakinek hasonló gondjai a kutyusával.

Természetesen a bolhaírtó szerek szerepelnek a "próbálkozásai" listámon.

Avval kezdtem, hátha-hátha.

A kutyusom keverék, fiú, 3-4 éves és lakik mellette két másik családtag de nekik semmi bajuk hála az Égnek.

Légyszi akinek van ötlete mondja bátran.

Én csak köszönöm szépen.

2021. okt. 18. 01:42
1 2
 11/11 anonim válasza:
Sper ma
2021. okt. 19. 20:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!