Mit csináljak a halott kutyám tetemével?
Figyelt kérdés
10 éves volt, ma halt meg. Mit csináljak a tetemével?2021. okt. 14. 18:48
1/37 anonim válasza:
Hol laksz? Panelhàz, társas kertes?
2/37 anonim válasza:
Ha kertes házban laksz akkor temesd el ha panelban akkor vidd el az állatmenhelyre csak tudnak valamit kezdeni vele vagy
4/37 anonim válasza:
Ha kertes házas van, elásod(igényesen), majd teszel oda egy fakeresztet, ráírva, mettől meddig élt, nevet, mintha egy igazi ember feküdne ott.
Őszinte Részvétem 😔
5/37 anonim válasza:
Szerintem az elásás hülyeség, mert később akadályozhatja a tereprendezést. Akkor már inkább hamvasztás.
6/37 anonim válasza:
De egyébként napokig nem lehet tartogatni a tetemet, döntse el, hogy mit szeretne. Ha neki jó a temetés, akkor ássa el, ha nem jó, akkor vagy adja le a háziorvosnak vagy keressen gyorsan egy állat hamvasztót. Állatorvosnál is meg lehet kérdezni, hogy tudja-e intézni a hamvasztást, ilyenkor egy urnában kapja majd vissza.
7/37 anonim válasza:
Hívd fel állatorvosod, ő biztos tud ajánlani hamvasztó céget
8/37 anonim válasza:
Majd biztos hamvasztásra akar pénzt költeni.........
Ásd el a kertbe vagy ha panelba élsz akkor vidd el valahova és temesd el máshol.
9/37 anonim válasza:
Dögcég, ha nem akarod eltemetni.
10/37 anonim válasza:
Állítólag mindenhol van gyepmester, aki ha akarod elszállítja a tetemet, vagy megmondja, mik a lehetőségeid. Olyan, hogy otthon eltemetem, tiltott egészségügyi szempontból. A másik, állatorvos, aki tud felvilágosítást adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!