Mivel lehet távol tartani a kutyákat, hogy ne vizeljenek utcán tartott autóra robogóra vagy biciklire?
A válaszadók 99%-a sem szarja össze emiatt magát szimplán undorító a dolog, ráadásnak értelmetlenül károsít.
De amúgy meg ha szerinted a kézmosás/fertőtlenítés mindenre faca, akkor szedd puszta kézzel a korcsod után a szart, kesztyű, meg zacskó nélkül, úgyis megmosod, nem?
Én sosem értettem miért hagyják,hogy az autót,házfalat a kanok jelöljék.
Nekem mikor a kanom ezekkel próbálkozott,megrángattam. Azóta villanyoszlop,fa,bokor,fűcsomó ami pisi hely lehet és pont. Hiába érzi pl ház falon a pisit nem pisál oda,mert tudja nem szabad.
Get off jó cucc, kutyakozmetikába használtuk,mert a sok paraszt gazdi hagyja,hogy a kozmetika kapuját is pisiljék a kanok -.- no comment.
5-ost nagyon birom.
Ugy meg festo foliaval letakarhatod a kocsit.
#29 Tapasztalatból mondom: Robogó/motor takaró ront a helyzeten. Ugyan úgy összehugyozza és a redőkben még meg is áll a pisa. Jó lesz leszedni. Valamint várnod kell 20 percet hogy felrakd mert a kipufugó kiégeti. Max hétvégén/teleltetésnél éri meg vele szórakozni.
Amúgy nem is értem it a hszekben kiakadt kutyásokat. Mirefel zavarja őket hogy mást zavar valami és konfliktus kerülően igyekszik megoldani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!