Mivel lehet távol tartani a kutyákat, hogy ne vizeljenek utcán tartott autóra robogóra vagy biciklire?
Ul a csavo az autoban :) Kutyam odamegy es elkezd vizelni ... srac kiguvadt szemekkel nez ram - en csak vigyorgok es megvonom a vallam "solj ra nyugodtan!" (mondtam) :))) Hozzateszem akkora kutyam van ha felemeli a labat hugyozashoz, akkor magasabbra emeli mint egy atlag auto motorhazteteje :DDD
Srac az autoban csak nezett tovabb, a kutyam tovabbra is hugyozta az autojat, en pedig a bajszom alatt mosolyogtam szimpatikusan :)))
Nekem ez teljesen bevált otthon, a macska se grasszált végig a kocsin. A gumira nyugodtan lehet fújni, még akár a kerékjáratba is, hogy ha esik az eső és amúgy nem mész vele, még legyen aromája. Erős citrusos illata van, ezt nem szeretik a kutyák és a macskák. Fényezésre én azért nem mertem fújni.
Tenni nem nagyon lehet ellene, a spray is meddig hat? Az első esőig.
Én nem engedem a kutyámat se kerékre, se ház falra sem szemeteskukára pisilni, én sem szeretem ha le van pisilve a kocsim és a kukást sem akarom, hogy pisis szemetest fogdosson. Sajnos sokak intelligenciája soha nem fog idáig eljutni.
5-ös mondjuk velem pont nem jártál volna jól, többnyire vannak szerszámok az anyósülés előtt a kocsimban, na mármost az L-alakú feszítővassal minden további nélkül azonnali eutanáziát lehet végrehajtani bármelyik kutyán, és bármelyik embert könnyűszerrel ivartalanítani is lehet vele, minden további nélkül :) Volt már hogy kutyák támadtak meg (elfelejtették becsukni őket ott ahova kihívtak), csak azok nem panelszökevények voltak hanem edzett őrzővédő kutyák, mondjuk úgy hogy elcsicsikáltak szépen :)
8-as, na és akkor ennyi erővel téged ki kérdezett????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!