Mivel lehet távol tartani a kutyákat, hogy ne vizeljenek utcán tartott autóra robogóra vagy biciklire?
A többi lepontozottat is ő írta. 2,5 pipa... Én marha az 5-ös válaszához ráadásul véletlenül hasznos jelet nyomtam. Már nem tudom visszacsinálni. Trollkodik, mert most épp olyanja van. Hülye bunkó.
Nem tudsz az ilyen gazdákkal mit kezdeni. Sajnos rengetegen vannak. Megáll a pórázon vezetett kutyájával és megvárja, míg telepisili az autó kerekét. Másik kedvencem, amikor sz.arik a kutya, a gazdi nyomkodja a telefont közben, és amikor végzett, továbbsétál. Este sötétben tök jó belelépni.
5-ös, Te vagy az a gyökér a borjú méretű középázsiaiddal?
Mert ha igen akkor fotózd már le, ha már az előző hozzászólásodnál nem sikerült:))
Nem tudom, hányas voltam, nem néztem. A kérdezőnek már válaszoltam.
17.: Nem vagyok autóbuz.i, pont ezért írom feltételes módban: ha egy fát, vagy tuját képes kidögleszteni, ha rendszeresen lepisili a kutya, akkor a gumikeréknek se használ. (Én ezt hallottam sokaktól, hogy rongálja az erős pisi, de ha tévedek, akkor csak azt írtam le, amit mások mondtak, akkor javítsatok ki.)
A lemezfelnin a festéket szedi le, illetve a vasat rohasztja gyorsabban mint a víz, alufelninél meg ha van 1 kis megpattanás olyan mint a só (csak gyorsabb) elkezdi fehérre oxidálni, az oxid meg ledurja a lakkot.
Nem mellesleg ha defekted van, vagy csak szeretnél fújtatni a kerékbe (ami célszerű, pl hogy ne ment át a kutyán/gazdáján) akkor fogdoshatod a hugyos szelepsapkát/kereket, ami ciki főleg ha bemész a boltba utána és megfogdosod a tetves kutyagazdi kajáját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!