Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ez mennyire normális egy...

Ez mennyire normális egy kölyök kutyánál?

Figyelt kérdés

4 hónapos és tudom, hogy a rágás az még normális, de nem lehet simogatni, dögönyözni, mert folyamat harapdál, rág játékból és mivel hegyes kis fogai vannak azért tud fájni elég rendesen.

Rászólunk és nem hagyjuk neki, de így is csinálja.

Kutya oviba fog járni csak még nincs meg minden oltása.

Nyugtassatok meg, hogy ez valamilyen szinten még normális ebben a korban.

2021. okt. 14. 11:04
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
49%
#20 "Drága", hiába próbálsz lejáratni, nem fog menni. Millió ösztön van. A légzés is ösztönös! Igen, tényleg kéne egy szint, mert hihetetlenül ...... vagy.🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
2021. okt. 16. 22:50
 22/30 anonim ***** válasza:
A légzés ösztönös? Nem, a légzés egy reflex! És nem, nincs millió ösztön! A kutyánál csak 4 ösztön van! Ha nem tudod a különbséget reflex és ösztön közt, tessék utána járni! Ha buta vagy az a te dolgod, de legalább ne reklámozd!
2021. okt. 16. 22:53
 23/30 anonim ***** válasza:
#22 Baszki, ez tényleg fáj, amit művelsz. 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 Én befejeztem veled, hülyékkel nem vitázom. Csá.
2021. okt. 16. 22:58
 24/30 anonim ***** válasza:
Köszönöm, legalább nem terjeszted a baromságokat! Légzési ösztön... Komolyan, az ostobaságra és műveletlenségre sajnos nincs sok gyógyszer.
2021. okt. 16. 23:06
 25/30 anonim ***** válasza:

#24 Ösztönről pár infó. Ha nem tetszik a forrás, találsz millió másikat:

[link]

Reflex:

[link]

Tanulj meg különbséget tenni közöttük. A rágás, harapdálás ÖSZTÖN! Téma lezárva!

2021. okt. 16. 23:30
 26/30 anonim ***** válasza:
45%

A kutya ínye viszket, mert nő a foga. Ezért állandóan rágni akar. Ez mégis hol ösztönös neked? Fogváltó ösztön, vagy mi?

És a légzés hol ösztön?

Mi az a millió ösztön?

2021. okt. 17. 21:39
 27/30 anonim ***** válasza:
Olvass a témában és megvilágosodsz... 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
2021. okt. 17. 23:02
 28/30 anonim ***** válasza:

De szeretem, amikor válaszolni nem tud valaki, csal dobálózik és személyeskedik. Olvassak a témában? Érdekes, légzési ösztön még mindig nem létezik. Meg fogváltó ösztön sem.

Nyuszika, kérlek, maradj az iskolában, tanulj, okosodj és küldj ilyen figurákat a padtársadnak.

2021. okt. 17. 23:08
 29/30 anonim ***** válasza:
#29 Nem zavar, hogy más kérdését bszod szét a tudatlanságoddal? Kinek akarsz bizonyítani? Írj rám privátban, ha mersz. Ne nyíltan generálj már vitát! Várom az üzidet. Én itt befejeztem. Ha ide reagálsz erre a válaszomra, az már aztán tényleg téged minősít, bár így is lejárattad magad.
2021. okt. 17. 23:38
 30/30 anonim ***** válasza:

Teljesen normális viselkedés ebben a korban. Tiltani kell, de a fogzás végéig úgysem fogja abbahagyni, kiskutya, ők így játszanak és így ismerkednek a világgal. Az sem jó, ha folyton csak tiltva és szabályozva van a kutya, mert felgyülemlik benne az indulat és agresszív lehet. Néha hagyni kell vadóckodni is (mármint finoman harapdálhatja a kezed, de amint erőset harap, rászólsz és abbahagyod vele a játékot).

Vicces itt pár kommentelő, aki úgy adja elő, mintha csak egyszer kellett volna rászólnia a kiskutyájára és az onnantól kezdve többet nem harapott. Haha, jó poén, na az ilyeneknek elhiheted, hogy nincs kutyája, ilyen kutya nem létezik. Amúgy azóta eltelt 2 hónap, jobb a helyzet?

2021. dec. 20. 20:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!