Hülyének fogják nézni a gyerekemet a kutya neve miatt?
Figyelt kérdés
Állatvédő ismerősétől hozott egy shar-pei keverék kutyák, akinél csak ideiglenesen volt. A kutya neve Cunami. A lányom imád beceneveket adni, kitalálni. Így járt Cunami is, aki kutya létére olyan hangokat tud izgatottságában kiadni (amikor meglátja a pórázt), mint egy malac, gyakran "röfög". Így lett a vége, hogy a gyerek elkezdte CunCunnak nevezni, mert szerinte az olyan röfis.2021. okt. 11. 18:52
2/9 anonim válasza:
Mondjátok azt, hogy japán/kínai... neve van.
3/9 anonim válasza:
Bárkit, bármi miatt hülyének néznek :D
Nem kell ezzel foglalkozni. Egyébként még nem olvastam a válaszokat és a CunCun egyből kínai/japán névnek tűnt.
Passzol a kutyához, jó név!
4/9 anonim válasza:
Én ismerek egy Boci nevű stafit, vicces, hogy tényleg olyan jámbor. 😄
5/9 anonim válasza:
Ettől sokkal hülyébb neveket hallottam már, amiket felnőtt emberek adtak az állataiknak.
Pl macskát Kutyának nevezni vagy épp fordítva (rohadt vicces), kaja nevek, Fingos, Fosos, Szaros stb
7/9 anonim válasza:
Ez nem egy olyan név mint ami miatt hülyének néznének, szerintem tök okés.
8/9 anonim válasza:
Csak a hülyék fogják annak nézni ,egy állat név bármilyen lehet nem kell értelme legyen lehet vicces is,az én macskámat pl Cucimuci-nak hívtam senki nem nézett hülyének erte
9/9 anonim válasza:
Én nekem a Cumi ugrott be a Cunamiról, mint becenév.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!