Milyen gond lehet ebből?
Mit tegyek hogy a kutyámat ne vegyék el tőlem? Az mit takar az a 2 hét karantén?
Nagyon nem mindegy milyen mértékű a harapás, milyen szituációban történt, mekkora a kutya.
Oltott kutyáknál általában a saját otthonukban kell letölteni a két hetet.
Oltatlanoknál a helyi főállatorvos dönti el, hogy gyepmesteri telepen, vagy máshol helyezi el a kutyát karanténba.
Az is meglehet, napi tartási díjat is kirónak rád.
Írd már meg pontosan azt a harapást, a kutyád méretét, szituációt!
Az orvosnak kötelessége jelentenie a kutyaharapást!
Igen, én is nagyon remélem, hogy komoly következménye lesz ennek! Minimum sok százezres bírság! Aki ennyire ostoba és gerinctelen, ne tartson állatot!
Tök mindegy mekkora a kutya. Az orvosnak akkor is jelentenie kell a harapást, ha nem tudod bemutatni az oltási könyvet. Utána pedig feljelentés és bírság.
De nem értem mit nyígsz ennyire a szeretett kiskutyád miatt, annyira mégsem lehet fontos ha soha nem oltatod.
Biztos,hogy kutya harapással elment orvoshoz,az nagyon fáj akkor is,ha kiskutya harap és véletlenül sem akarsz még egy seb elfertőződést sem.
Engem is harapott meg egyszer egy k*csög kis tacskó,takarítottam a kocsit és valamelyik kocsiból kiugrott.
De érted,az első dolga volt a sarkam feletti részbe harapni,háttal álltam mert porszívóztam ki az üléseket..
Tény és való,hogy ha eszembe jut akár csak egy tacskó elfog az undor és a "na takarodj" érzés,de amúgy teljes mértékben a GAZDA (!) hibája,ha egy kutya ilyen lesz.
Én nem feljelentettem,hanem nyakon eresztettem a gazdáját,még neki állt feljebb..
Mert minden hibájuk és felelőtlenségük ellenére MINDIG kötelező jelleggel a gazdák azok akik úgy érzik,hogy te vagy a hibás és már azonnal kérj bocsánatot,hogy pont téged nézett ki a dögjük aznap csócsának.
Én kérek elnézést (egy jól kiérdemelt 'atyai' pofon melléklettel).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!