Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen gond lehet ebből?

Milyen gond lehet ebből?

Figyelt kérdés
A kutyám nincs beoltva és meg harapott egy nénit
2021. okt. 7. 11:13
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
81%

Mit tegyek hogy a kutyámat ne vegyék el tőlem? Az mit takar az a 2 hét karantén?

Nagyon nem mindegy milyen mértékű a harapás, milyen szituációban történt, mekkora a kutya.

Oltott kutyáknál általában a saját otthonukban kell letölteni a két hetet.

Oltatlanoknál a helyi főállatorvos dönti el, hogy gyepmesteri telepen, vagy máshol helyezi el a kutyát karanténba.

Az is meglehet, napi tartási díjat is kirónak rád.

Írd már meg pontosan azt a harapást, a kutyád méretét, szituációt!

2021. okt. 7. 13:10
 12/16 A kérdező kommentje:
Kisméretű kutya, egy kicsit vérzett a lába és a kutya foga nyomait lehetett látni
2021. okt. 7. 13:29
 13/16 anonim ***** válasza:
84%

Az orvosnak kötelessége jelentenie a kutyaharapást!

Igen, én is nagyon remélem, hogy komoly következménye lesz ennek! Minimum sok százezres bírság! Aki ennyire ostoba és gerinctelen, ne tartson állatot!

2021. okt. 7. 13:33
 14/16 anonim ***** válasza:
82%

Tök mindegy mekkora a kutya. Az orvosnak akkor is jelentenie kell a harapást, ha nem tudod bemutatni az oltási könyvet. Utána pedig feljelentés és bírság.

De nem értem mit nyígsz ennyire a szeretett kiskutyád miatt, annyira mégsem lehet fontos ha soha nem oltatod.

2021. okt. 7. 15:10
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Néni elment sebészetre?
2021. okt. 7. 15:41
 16/16 anonim ***** válasza:
61%

Biztos,hogy kutya harapással elment orvoshoz,az nagyon fáj akkor is,ha kiskutya harap és véletlenül sem akarsz még egy seb elfertőződést sem.

Engem is harapott meg egyszer egy k*csög kis tacskó,takarítottam a kocsit és valamelyik kocsiból kiugrott.

De érted,az első dolga volt a sarkam feletti részbe harapni,háttal álltam mert porszívóztam ki az üléseket..

Tény és való,hogy ha eszembe jut akár csak egy tacskó elfog az undor és a "na takarodj" érzés,de amúgy teljes mértékben a GAZDA (!) hibája,ha egy kutya ilyen lesz.

Én nem feljelentettem,hanem nyakon eresztettem a gazdáját,még neki állt feljebb..

Mert minden hibájuk és felelőtlenségük ellenére MINDIG kötelező jelleggel a gazdák azok akik úgy érzik,hogy te vagy a hibás és már azonnal kérj bocsánatot,hogy pont téged nézett ki a dögjük aznap csócsának.

Én kérek elnézést (egy jól kiérdemelt 'atyai' pofon melléklettel).

2021. okt. 7. 22:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!