Gazdijogsisok mit küldenek postán?
#1 Oké legyen gazdijogsi..
Csak annyi talán előbb a Szülőjogsi fogalmát kellett volna megalkotni...
A kutya nehogy egy kicsit nehezebben emészthető kaját kapjon (pl pörköltet), mert jaj szegény..
Mindeközben a gyerek a másik szobában meg két pofára tömi magába az édességet, miközben 5 órája föl sem állt a számítógép elől...
Csak nevet és várost kértek, meg email címet.
Az oklevélre is annyit írtak a teszt után hogy gratulálnak, letölthetem pdf-ben.
Szia!
Nekem küldtek egy e-mailt amiben elkérték a lakcímemet. Szintén októberben csináltam meg.
6-os, azóta kaptál valamit?
Én nem, bár tőlem címet sem kértek utólag sem.
6. vagyok. Igen utána küldtek még egy mail-t, hogy jövőhéten postázzák az ajándékot, amit el is küldtek.
Az ajándékok: egy jutalomfalat tartó zsák, egy toll, egy labda -kutyáknak való- Illetve volt benne egy tájékoztató az ivartalanításról, ez mondjuk szerintem nem ajándékként, hanem mint plusz info.
Most visszanéztem, hogy is volt pontosan, október 30-án töltöttem ki a tesztet, akkor kijött, hogy 100% és elérhető lett azaz oklevél, letöltésre. Utána november 2-án küldték az e-mailt amire válaszoltam, 3-án írták, hogy jövőhéten adják fel az ajándékcsomagot ami meg is érkezett azon a héten, amit írtak.
Az okelvélen rajta van a dátum, hogy mikor töltötted ki, szerintem küld el nekik csatolva az oklevelet amin látják, hogy időben töltötted ki és biztos küldenek neked is.
Vagy esetleg nézz bele a smap mappába, hátha oda került a levél.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!