Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szerintetek van rá esély hogy...

Szerintetek van rá esély hogy valakitől ajándékba kapok egy fajtiszta harci kutyát? Nem kell tenyésztő meg nemes felmenők, vagy valaki tud olyat akinek vannak felesleges kölykei?

Figyelt kérdés
2010. szept. 1. 17:52
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
20 vagyok és azt is tudom hogy meg szokott esni hogy tenyésztőkön marad egy két kutyus akitől akár ingyen is megszabadulnak mert egyszerűen etetni kell oltani maguk meg nem akarnak mégegyet fentartani, nekem igy ajánlottak már pitbullt csak azt mégsem szertnék , az már nekem is durva,
2010. szept. 1. 19:49
 12/19 Norczy ***** válasza:

kérlek nevelés kérdése az egész! pit bull egy cica természetű kutya! Csak ha fenevaddá nevelik akkor lesz durva! de ennyi erővel se cane corso, se semilyen más fajtát ne válassz mert a többivel is ez a szitu! maguktól nem lesznek jámborak! Amit annyiszor hajtogatunk itt mindannyian: Nevelés,nevelés,nevelés! A fajta nem lényeg!

egyébként miért zárkózol el a fajtamentéstől és a menhelyektől?

2010. szept. 1. 20:02
 13/19 A kérdező kommentje:
2 felnőtt kutyám van már, ujjat csak kölyök ként fogadnának el ,
2010. szept. 1. 20:28
 14/19 Norczy ***** válasza:
de a fajtamentőknél és a menhelyeken is szokott lenni kölyök! Csak érdeklődni kell, fajtamnetésnél pedig jelezni hogy ezért meg ezért kellene neked inkább kölyök! De szerintem megpróbálhatnád simán összeszoktatni felnőttel is a 2 másik ebedet. Csak fokozatosan, látogatni, ismerkedtetni őket az új felnőttel például.
2010. szept. 1. 20:36
 15/19 anonim ***** válasza:

tessék: [link]

ugyan nem fajtatiszta, de kölyök, és "ingyen" van...

2010. szept. 1. 20:43
 16/19 anonim ***** válasza:
jah és még valami, aki tenyésztőnek mondja magát, még is a "felesleges" kölyköket ingyen oda adja, azokat SZAPORÍTÓKNAK hívjuk. ők azok az emberek, akik minél kisebb befektetéssel akarnak minél nagyobb haszonra szert tenni. és ha már foglalkozni kell a kutyával, akkor inkább ingyen oda adják, csak ne is lássák többet... én ismerek TENYÉSZTŐKET, akiknél még a 7 hónapos kutya ott van, mert nem találtak megfelelő gazdát... ugye-ugye van különbség???
2010. szept. 1. 20:46
 17/19 anonim ***** válasza:
Csak egy szösszenet: nincs harcikutya, csak hülye gazda. No, akkor milyen fajta kutyát szeretnél?
2010. szept. 1. 22:22
 18/19 anonim ***** válasza:
Igény az van, de fizetni nem szeretnél, szép. Ezúton üzenem minden BMW kereskedőnek,hogyha lenne egy cabrió, ami már senkinek sem kell, elfogadnám, de fiatal legyen, metálfekete piros belsővel.Abszurd ugye?Na akkor gondold végig a te kérésedet is. Ráadásul a "harci kutya" meg "fajtiszta" szóhasználatból az derül ki, hogy semmit nem konyítasz a dologhoz... bocs.
2010. szept. 1. 23:47
 19/19 A kérdező kommentje:
szeretem a kutyáimat a jelenlegieket is , mindent megkapnak , miért kellene még többet kottyintani hozzájuk ha jol nevelem őket igy is , lehet hogy nem tudom megmondani azt kapásbol hogy mikor kezték el a rotviler fajtát átcsavarnii , mert elkezdték hogy a fajta ne legyen agresziv, vagy hogy fatatiszta vagy fajtiszta , az a lényeg hogy jollakatom, olttatom, és tanítom őkez, hidd el buksilutyám sposem akadt ki hogyha azt mondtam rá hogy fajtiszta és nem azt hogy fajtatiszta
2010. szept. 2. 08:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!