Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen puppy tápokat javasolto...

Milyen puppy tápokat javasoltok manapság, ami ár-érték arányban jó?

Figyelt kérdés
Ma vettem a 8 hetes rottimat, a tenyésztő eddig Royallal etette, azt tudom, hogy kuka, illetve szó se lehet Pedigree tápról. 10 éve volt utoljára kölyökkutyám, akkor Orijen kapott - ez már aranyárban van -, illetve Brit Premiumot, ami egy tápszert áruló szerint nem túl jó, ő a Brit Care-t javasolta. De abban is van gabona :(

#rottweiler #puppytáp
2021. okt. 4. 15:25
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
A Brit Fresh-ben 27% az összfehérje. A wilderness-ben ami nagytestűeknek van, abban 31%. Szerintem maradok a Fresh-nél, én úgy gondolom a kevés szénhidrát miatt lágyabb a széklet, ez ugyanúgy megmaradna a wilderness tápnál is. Köszi szépen a válaszod!
2021. nov. 13. 12:02
 22/24 A kérdező kommentje:
Ez a Brit Fresh összetétele: [link]
2021. nov. 13. 12:05
 23/24 anonim ***** válasza:
100%
Ah,igen a fehérje lesz ott a ludas.Sok az a 4% is,óriás testű kölyöknek szoktunk 28%-32% köztit adni.Nagytestűnek teljesen ideális a 25%-28% közti fehérje,a brit Fresh ilyen szempontból szinte biztosan jobb Rotinak. :)
2021. nov. 13. 12:27
 24/24 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!!! :) Maradok a Brit Freshnél :)
2021. nov. 13. 14:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!