Hogyan legyen pénzem az állatorvosra?
Sziasztok
Kutyám beteg lett,
gombás füllfertozese van plusz
kijön a lában megint a toklász csúnya sebes és fel van neki dagadva.
Sajnos hó vége van,nincs pénzem,szüleim sincsenek akik kisegitenének azzal, hogy fizetik az állatorvost.
Teljesen magamra vagyok utalva
Szeptember 6 kezdtem,1 hete veszítettem el a munkámat egyéb okok mmiat,3 hétre kaptam keményen 60e Ft, amiből már csak 40 maradt.
Ma voltam interjún felvett egy cég,de jövő héten kezdek, szóval októberre 40 ezer Ft kell gazdálkodjak,sajnos novemberben kapok teljes havi fizetést.
Nem tudom mennyi lesz az állatorvos.
Valaki tudna segíteni
Hogy szerezzek pénz a leghamarabb.
Már elkeseredésemben arra gondoltam,hogy kiállok az út szélére
Nálam is volt ilyen,hogy váltottam,de rosszkor és alig jött ki valami az adott hónapra.
Jó nagy szívás,főleg ha gyors kölcsön kell és azt utána vissza is kell törleszteni..
Főleg amikor albérlet is van,és keresel arra a hónapra egy kis lóf*sznyi összeget,de fizess rezsit is,kutya is kapjon enni,meg jó lenne ha te se halnál éhen.Azóta 2x is meggondolom,hogy mikor és hogy kellene átugrani egyik helyről a másikra.😅
Nálunk is volt olyan,hogy megszorult a család,mert még mi is zsíros kenyeret ettünk, akkor pár hónapig a kutyák is aldis olcsó romeó tápot ették.
Mi is őszintén elmondtuk a dokinknak,hogy most nagyon nincs pénz,össze kapartunk 5 ezret,hogy most ennyi van. Bele mentek a részletbe,oltási könyvet kellett ott hagynunk. akkor nálunk is vmi 30 környéke lett az orvosi ktg vége. Mindig ahogy volt vittük be.
Vannak ilyen időszakok,erről senki nem tehet.
Mondjuk aztán mikor már én is elkezdtem dolgozni, apránként raktam félre 50 ezret. ehhez nem nyúltam sosem.
Ez vész tartalék volt,ha a vmelyik kutyámnak sürgősen kellene vmi legyen.
Egyszer jól is jött ez az összeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!