Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogyan legyen pénzem az...

Hogyan legyen pénzem az állatorvosra?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Kutyám beteg lett,

gombás füllfertozese van plusz

kijön a lában megint a toklász csúnya sebes és fel van neki dagadva.

Sajnos hó vége van,nincs pénzem,szüleim sincsenek akik kisegitenének azzal, hogy fizetik az állatorvost.

Teljesen magamra vagyok utalva

Szeptember 6 kezdtem,1 hete veszítettem el a munkámat egyéb okok mmiat,3 hétre kaptam keményen 60e Ft, amiből már csak 40 maradt.

Ma voltam interjún felvett egy cég,de jövő héten kezdek, szóval októberre 40 ezer Ft kell gazdálkodjak,sajnos novemberben kapok teljes havi fizetést.

Nem tudom mennyi lesz az állatorvos.

Valaki tudna segíteni

Hogy szerezzek pénz a leghamarabb.

Már elkeseredésemben arra gondoltam,hogy kiállok az út szélére

2021. szept. 27. 13:57
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:

Nem számított a kutya

Nem a talpamban van neki hanem a lába fölött

Nem tudom elmagyarázni ott van neki

2021. szept. 27. 14:21
 22/34 anonim ***** válasza:
96%
Kár,Pesten tudtam volna dokit aki nem ennyire drága,ő ivartalanította a kutyáim is.
2021. szept. 27. 14:23
 23/34 anonim ***** válasza:
16%
Ha ennyire nem telik az ellátására és a sajátodra sem, akkor add le egy menhelyen a kutyust. Jobban jár vele! Visszaadják, lehet olyat is kérni, csak majd ki kell fizetni a költségeket!
2021. szept. 27. 14:24
 24/34 A kérdező kommentje:

Azért köszönöm

Felhívom a dokit

Új helyen kérek előleget

Valahogy megoldom,ha semmi más nem marad akkor jovedelemautalas nélkül veszek fel 100 Ft hitelt/6000ft törlesztek havonta

2021. szept. 27. 14:25
 25/34 A kérdező kommentje:

2 éve van nálam a kutyus szerető gazdija vagyok,mindent megkap,nem szenved hiányt semmiben sem

Minden oltása megvan

Ivartalanitottam.

Bármi baja volt vittem az orvoshoz

Szar helyzetben vagyok,most történt meg velem ilyen először,hogy nem maradt penzem és sürgősen kellene.

2021. szept. 27. 14:27
 26/34 anonim válasza:
1%

Százezreket költeni a kutyára, amikor havi 60 ezret keresel :O

nem mondom tudsz élni

2021. szept. 27. 14:29
 27/34 anonim ***** válasza:
98%

Persze,máris adja le a menhelyen csak mert munkahelyi problémái adódtak.Mert még a kutya 10+ éve alatt nem lesz ilyen.Gyereket is le szokás adni az árvaházban munkahely váltáskor,nem?

Sok barom..

Esetleg ideiglenes munkát tudok még javasolni,a napi kifizetésest.Ha már csak a hétvégi szabadnapodon is beáldozod azt a 2-t össze lehet szedni egy 30.000ft-ot.Az már több mint a semmi.

2021. szept. 27. 14:31
 28/34 A kérdező kommentje:

Nem 100 Ft a kutya ...

Hanem 40e Ft maradt és ha kérek a banktól kölcsönt, akkor 100 Ft lenne szükségem az októberi hónapra,mert tudod a kutya mellett vannak más kiadások is.

2021. szept. 27. 15:09
 29/34 A kérdező kommentje:

Köszi szépen

Épp sikerült is egy hétvégi meló.

2021. szept. 27. 15:10
 30/34 Metionin ***** válasza:
95%

Kérdező, innen próbáld felvenni a kapcsolatot valamelyik szervezettel:

[link]

Akik meg itt vergődnek, olvassatok már. A kérdező elvesztette a munkahelyét, nem alapból keres 60 ezret. És új munkahelye is van csak ott még jövő hónapban lesz fizu.

2021. szept. 27. 15:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!