Herélés után meddig vérzett a kutyátok? Beszámolás a történtekről
Délután vissza mentünk az orvoshoz aki műtötte hogy valami nem stimmel. Újra műtötte. Kifordult a here zacskó tartó vezeték vagy nem tudom minekhívják. Levágta, elaltatta szintén nem varrta,,,,
azt mondta nem fog vérezni. Ahogy haza értünk nem sokkal utána ( persze a kocsival anya már elment ) nagy vér tocsa a kutya alatt. Jó nem ijedtem meg ez még bele fér.
Levettem a kötést mert tele volt vérrel és csak folyt...
felhívtam a dokit hogy nagyon vérzik a kutya...
nem baj el fog állni semmi baj nem lesz.
ekkor vettem észre hogy spiccel a vér!!!!
Anya vissza Írány a doki de egy másik.
Halom szuri vérzés csillapító stb... nem tudni a másik doki mit adott de még ott is ömlött a vér a kutyából...
pár perc kötés nélkül az asztalon mintha leszúrtak volna valakit. holnap reggel kell vissza menni.. most már jobban van alszik... Én jól kibőgtem magam... Te mit csinálnál az előző orvossal ? Vissza kérnéd a pénzt? nem sok pénz 5000 ezer ft de a másik dokinál most 10 ezret hagytam...
Fizesse ki, amit neki fizettél és mindenhol, ahol csak tudod mondd el, hogy milyen.
Nagyon sajnálom a kutyusod.
Jobban van már kicsit?
sziasztok!
Sokkal jobban van mar !
Most eppen fotoszintetizal :)
Szoval napozik :)
van neki sexi alsogatyaja az elozobe eppen bele kakantott kirazta a cuccot es ment tovabb.. meg jo hogy eszre vettem....
Eszik is szepen de azert meg fajdogal neki.
koszonom az aggodast!
Doki kifizeti a tobblet koltseget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!