Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Herélés után meddig vérzett a...

Herélés után meddig vérzett a kutyátok? Beszámolás a történtekről

Figyelt kérdés

Délután vissza mentünk az orvoshoz aki műtötte hogy valami nem stimmel. Újra műtötte. Kifordult a here zacskó tartó vezeték vagy nem tudom minekhívják. Levágta, elaltatta szintén nem varrta,,,,

azt mondta nem fog vérezni. Ahogy haza értünk nem sokkal utána ( persze a kocsival anya már elment ) nagy vér tocsa a kutya alatt. Jó nem ijedtem meg ez még bele fér.

Levettem a kötést mert tele volt vérrel és csak folyt...

felhívtam a dokit hogy nagyon vérzik a kutya...

nem baj el fog állni semmi baj nem lesz.

ekkor vettem észre hogy spiccel a vér!!!!

Anya vissza Írány a doki de egy másik.

Halom szuri vérzés csillapító stb... nem tudni a másik doki mit adott de még ott is ömlött a vér a kutyából...

pár perc kötés nélkül az asztalon mintha leszúrtak volna valakit. holnap reggel kell vissza menni.. most már jobban van alszik... Én jól kibőgtem magam... Te mit csinálnál az előző orvossal ? Vissza kérnéd a pénzt? nem sok pénz 5000 ezer ft de a másik dokinál most 10 ezret hagytam...

2010. aug. 31. 19:56
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Fizesse ki, amit neki fizettél és mindenhol, ahol csak tudod mondd el, hogy milyen.

Nagyon sajnálom a kutyusod.

Jobban van már kicsit?

2010. szept. 2. 07:53
 12/12 A kérdező kommentje:

sziasztok!

Sokkal jobban van mar !

Most eppen fotoszintetizal :)

Szoval napozik :)

van neki sexi alsogatyaja az elozobe eppen bele kakantott kirazta a cuccot es ment tovabb.. meg jo hogy eszre vettem....

Eszik is szepen de azert meg fajdogal neki.

koszonom az aggodast!

Doki kifizeti a tobblet koltseget!

2010. szept. 2. 09:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!