Mi a véleményetek a Royal Canin Giant tápokról(puppy, junior, junior active, adult)?
Illetve a speciális tápjairól:
Sterilised(ivartalanított), Joint Care(mozgásszerv), Digestive Care(emésztés), Dermacomfort(szőr és bőr)
Mindegyikből a maxi változat.
Köszönöm 🙂
Puppy es junior koraban kizarolag ilyet adtam a kozepazsiaimnak, hogy egeszsegesen fejlodjon ... ivartalanitaskor volt diszlazia szures is, a doki azt mondta "nar minden kutyanak ilyenek lennenek az izuletei" - szoval en csak ajanlani tudom.
Felnott kora ota nem tapot eszik a kutyam, szivesen fozok neki ezert hazikosztot kap.
Köszönöm mindenkinek.
Nekem a legtöbben ezt ajánlották(tenyésztők, állatorvosok, tapasztalt nagykutyások).
#4-estől kérdezném, az nem lehet, hogy a genetikája miatt nem volt probléma a kutyád ízületeivel? Nem tudhatjuk, ha pl Pedigreevel etetted volna, nem-e ugyanilyen egészséges lenne. Sőt, olyan verziót is hallottam, hogy a Royal táp hirtelen megnyújtja a kutyát.
Nem tudom mi igaz, ezért kérdem, illetve másik tápokat is ajánlhattok, 50-60 kg körüli kutyus kölykének.
Ha valaki prémium tápot akar adni a kutyának akkor NEM Royal Canin körül kell keresgélni.Ajánlhatja a jó isten is hogy neki hű de bevált,ha egyszer nem jó.
Nyílván amire kell igen,megeteted a kutyát,és következő etetésig nem zaklat.Utána csak rámondják,hogy nézd má' milyen jó táp,szép a Buksi szőre,csillog a szeme és jókedvű..
Amúgy is ilyen lenne,azért olyan.Ez nem táp függő,emésztés körül kell keresni a táp okozta problémákat.(puki,ürülék,puffadás az alap,az feltűnik mindenkinek ha van vagy nem olyan amilyennek lennie kellene)
De tele van gabonával,szójával (tudom,tudom,a fehérje miatt..),a hústartalma pedig a 20%-ot is visítva üti meg,és nem is minden tápjuk.
A fajta tápjuk egyetlen egy dolgot takar: más a tápszemek mérete,alakja.De a tápnak pont az a lényege,hogy rágni kelljen valamennyit,így maradnak a kutya fogai fogkő mentesek,egészségesek.
Igazán olyan táp ami tényleg támogatja az ízületeket és nem csak rá van írva kevés van,azok is drágák és nálunk alig kapni.(bár miket is beszélek a Royal is arany áron van..)
Egy -a kutya számára megfelelő- táp mellé tudsz venni viszont kiegészítőket,gyógyszereket és vitaminokat amik célzottan,rendes arányban védik az ízületeket,szőrt,porcokat,csontozatot.
Én nem ajánlom akármilyen jó a laikusok visszajelzése,mint mondtam nem is az alapján jeleznek vissza a táp felől ami felől kellene.Szép a Buksi,de az nem jelenti hogy a tápja jó neki..
Jó szar.
Ilyen áron aki megveszi ezt a semmit sem erő vackot az ragassza fel a fejére az ökör feliratot.
Ugyan ebben az árban megkapod a LEGJOBB tápokat ehelyett.
Ez az egyik legrosszabb,és azért ajánlja az állatorvos,mert lassan 20 éve egyfajta szponzoruk a Royal Canin..
Ahogy szponzorálták a nemzetközi kutyakiállításokat is,hát nem gondolod hogy pusztán "ez a legjobb ezt vegyétek" ajánlásért akasztják ki a tápok hírdetéseit.Kis naívak,fizetnek a hírdetésért és azért hogy őket ajánlják.. :D
Az Eukanuba ugyan ez,teljesen alsó kategóriás táp,de olyan nagy nevet és hipeot kapott az utóbbi időkben,hogy ha egy átlag embert megkérdezel aki szinte semmit nem tud a tápokról ezt a két nevet fogja azonnal mondani mint drága prémium táp.Royal és Eukanuba.
Nem prémium táp egyik sem! A márkaneveik évek óta itt lebegnek passzív-agresszív módon az arcunkban,ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!