Nextguard tabletta negyedelhető?
Annyi kutyát vállalj, amennyit megfelelően el tudsz látni. Ebbe a NexGard is beletartozik, meg a kutyáknak megfelelő eledel is (én sem Darlingot adok), meg minden más költség, ne kelljen ezen spórolni. Ha 8-at el tudsz látni ezzel együtt, oké, de ha már ilyen lényeges dolgon spórolni akarsz, akkor a 8 kutya nem fér bele az életedbe. 7-et el tudnál látni? Ha igen, egynek keress gazdit, a többit lásd el rendesen, ha az sem megy, akkor csökkentsd tovább a kutyák létszámát addig, amíg el tudod látni megfelelően.
Nekem egy kutya fér bele az életembe, akinek biztosítani tudom a megfelelő ellátást, foglalkozást, és belefér az anyagi keretbe. Szívesen mentenék én többet is, de nem fér bele több most, ezért inkább nem vállalom túl magam. Te túlvállaltad magad, ha ez a kérdés felmerült.
Máristövis megy nekik, arthocol is, meg vetri dmg, köszi a tippet, de ismerem mi mire jó.
Köszi, jó hogy ezt én is el tudom felnőttként dönteni, és nem érdekel erről ismeretlen emberek véleménye, el tudom e őket tartani vagy sem 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!