Nextguard tabletta negyedelhető?
Persze, hogy szeletelheto ... ugyan az az alapanyag van a kis bogyoba is es a nagy kockaban is ... sulyfuggo a csomagolas.
Nekem nagyon nagy kutyam van es egy xl-es es egy l-es meretut kell neki adnom egyszerre. Ha en osszerakhatom mert tobb kell a legnagyobb csomagolasnal, akkor valoszinu szet is szedheto ha kevesebb kell.
Világosan leírja a gyártó, hogy nem felezhető, sem negyedelhető.
Mivel nincs rajta felezési jel, simán lehet, hogy az egyik hónapban alul, a másikon túldozírozod. És itt az alul a gond inkább. Amúgy meg a pl.7,5-15ig súlytartományt hogy tervezted elosztani? 5 kilós kutyának 3-ba? Ne csináljuk már ezt...tényleg...
Ne sajnáljuk már tavasztól őszig azt a 4000 Ft ot könyörgöm, ha babéziás lesz az többe fog fájni.
Ne haragudj utolsó. Igazad van, nem jegyeztem meg hogy kell írni. :)
Azért sajnos nem mindegy nekem!
8 x 10-13 kg kutyák, az 8*4800, 38.400 ft. Egy havi költség.
A foresto mellett ez havonta 13000 ft + 2000 a milbemax. Majdnem a 3x ára lenne! A legnagyobbat tervezem negyedelni, az lenne 10-15 ezer között havonta. Vagy az egyel nagyobbat lefelezem. Sajnos nincs ennyi pénzem a táp stb mellé.
Most volt babis az egyik kutya, azért ajánlotta a doki. Megvenném, de kicsit sokallom. Az advantix, frontline is osztható, a drontal is, nem hiszem hogy ezt ne lehetne. Az egy dolog hogy nincs felező rajta. Sok gyógyszernél van így, mégis itthon bevehetem én is, késsel elvágva…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!