Álomfajta, vagy 5 menhelyi?
Figyelt kérdés
Az első 3 kutyánk menhelyről volt és nagyon nagyon imádtam őket. Sose akartam voolna pénzért fajtatiszta kutyát venni, amíg teli vannak a menhelyek, telephelyek, utcák árva kutyákkal. De lett egy álomfajtám. Nagyon szeretnék egy ilyen kutyát, viszont ő egy olyan kutya, ami mellé nem tudnék még menhelyről is örökbe fogadni és eltartani másik kutyákat, főleg, mivel van 6 mentett cicám is még, viszont helyette 5 menhelyit is örökbe tudnék fogadni. A szívem azt súgja fogadjak örökbe, de másfelől kötődöm ehhez a bizonyos fajtához, ismertem egyet és érzem a kötődésünket, hogy egymásnak valók vagyunk. Szóval ha lenne egyszer egy ilyen fajtám, tuti, hogy örökké csak ilyen kutyám lenne onnantól. Szóval nem tudom, hogy mit kéne tennem.2021. szept. 20. 11:25
A kérdező szavazást indított:
álomfajta
menhelyi
34 szavazat
1/26 anonim válasza:
Hát ebben senki sem tud neked segíteni. Teljesen rád van bízva hogy az álmodat akarod megvalósítani, vagy lemondasz róla mások javára. Egyikkel sincs semmi baj, bármelyiket választod is.
2/26 anonim válasza:
El tudnád mondani, hogy milyen fajta?
Hogyhogy nem lehet mellette más kutya?
3/26 anonim válasza:
Ha van hely 5-nek, akkor ez az egy hogy x-el ki másik négyet?
4/26 anonim válasza:
3: Gondolom olyan fajta, aminek különleges igényei vannak, és anyagilag már nem biztos hogy elbírna mellette többet.
5/26 anonim válasza:
Hát, én megmondom őszintén nagyon sajnálom a menhelyi kutyákat, és inkább őket választanám. De persze ez a te döntésed, nincs joga senkinek elítélni, akármit is választasz.
6/26 anonim válasza:
Nem igazán értem, mi ez az álomfajta, hogy felér 5 kutyával? Se helyileg, mozgásilag, élelmezésileg, nevelésileg nem tudok elképzelni ilyet. És biztos, hogy 11 állat kell neked (6 cica + 5 kutya)?
7/26 anonim válasza:
Igazából, ezt saját magadnak kellene eldönteni, itt csak max tanácsokat kaphatsz.
Én menhelyen önkénteskedem, nagyon sajnálom a kutyusokat, cicusokat egyaránt. De, ha van egy álomfajtád és örökbe is szeretnél fogadni, akkor nézd meg fajtamentőknél azt az álom kutyust.
8/26 anonim válasza:
Fajtamentése nincs az álomfajtádnak?
9/26 A kérdező kommentje:
Német dog.
Van fajtamentés, de ha örökbe fogadok, akkor keveréket, 6-8 évest, mint ezelőtt.
2021. szept. 20. 12:45
10/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2021. szept. 20. 12:45
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!