Mit jelent ha egy kutya csipkedi a lábszáramat? Hogyan lehet leszoktatni erről?
Szomszédomban van egy kutyus, vállaltam, hogy foglalkozom vele. Bővebben erről itt: https://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__11341016-hog..
Ma jártam nála először, összeismerkedtünk, nagyon kellemesen csalódtam benne, tündéri kutyus, tanulékony, a kaját nagyon óvatosan veszi el a kezemből, hamar megtaláltuk a közös hangot.
Viszont hiába van kutyás tapasztalatom, nem találkoztam még olyannal, amikor csipkedik a lábam szárát. A kezdeti ismerkedésnél párszor megcsipkedett miközben szimatolta a lábamat, aztán utána már csak akkor, amikor mentünk valamerre az udvarban. Nem fájdalmasan, nem akaszkodik bele a ruhámba, de azért érezhető.
Olvastam a neten, hogy ez terelőkutyáknál szokott előjönni, és van is a kutyában valami pásztorkutyás vonal, de nagyon keverék, így fogalmam sincs mennyire lehet az. Arra gondoltam, hogy legközelebb valami nagyon illatos jutalomfalattal megyek majd (ma táppal próbálkoztam, de nem iagzán érdekli), azzal talán sikerül majd kizökkenteni ebből a csipkedős állapotból.
Ti mit gondoltok? Akinek van ilyesmivel tapasztalata, örülnék néhány jótanácsnak.
8-as mivel nem volt egyértelmű ezért jeleztem itt neked, hogy tisztazzam, hogy én csak segíteni probaltam, ellenben bunko megnyilvanulas ért, de jeleztem ha nem te írtad, akkor annak szolt aki írta nekem, és te ne vedd magadra, de mivel atrocitas ért mikozben segíteni probaltam neked, ezért ugy gondoltam jobb ha ezt nyíltan tisztazom.
Nem szoktam foglalkozni ilyen emberekkel, igazabol csak tisztazni akartam nyíltan, hogy tudjam ne jarassam a segítoszandekom feleslegesen, ha nem értékelik.
Ezért ide írtam.
9#
Fejmagasságban a combom felső része van neki, a csípőm alatt. Elég nagy kutya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!