Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit lehet kezdeni egy ilyen...

Mit lehet kezdeni egy ilyen kutyával?

Figyelt kérdés

Rendszeresen bejárt egy résen. Bejött, felzabált mindent. Mármint amit a cicák meg a kutyák meghagytak.

Sajnáltam szegényt, mert úgy néz ki mint valami élőhalott csontváz kutya.

A garázsban volt egy rés, azt most le zártam.

Mert nem volt elég neki az ingyen kaja. Fel borította a kukát, és ki ette a semmit.

A többi kaját is rendszeresen el lopta, mert néha véletlenül kint hagyjuk. Aztán csak a csomagolása marad...

Én már csak azért aggódok hogy itt fog éhen dögleni és dög szag lesz az egész környéken hónapokig...

2021. szept. 14. 19:43
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

Kérdező, ilyen csapdára lenne szükség, de neked nem kell, az állatmentők fel vannak szerelkezve ilyennel, ezzel befogható.

https://www.youtube.com/watch?v=RK4oWCcR2-Y

2021. szept. 16. 20:52
 22/32 anonim ***** válasza:

Azt mondtad,hogy megmondod merre van,csak telefonáljak.

Haver,ha nem szórakozol akkor ne foss már még ettől is.

Add meg a címet,vagy csak a körzetet,hogy tudjak szólni hol keressék.

Lesz*rom hogy hol laksz,hidd el hogy nem fogok Pestről leszaladni hozzád,hogy beköszönjek.

Utca se kell,házszám se.

Elég az,hogy melyik körzet,melyik város.

2021. szept. 17. 08:47
 23/32 A kérdező kommentje:
Én a gyk-n még várost se írok.
2021. szept. 17. 10:05
 24/32 anonim ***** válasza:
Ja,mert bárki is kíváncsi rád alapvetően.:D
2021. szept. 17. 10:59
 25/32 anonim ***** válasza:
Figyi, ha valós a probléma, jelzed a településen illetékes jegyző, önkormányzat felé, hogy van egy ilyen kutya, és be kellene fogni, tegyenek ki élvefogó csapdát. Valószínűleg máshova is jár. Hogy aztán te mit kezdesz ezzel az információval, az már a te dolgod. :-)
2021. szept. 17. 11:26
 26/32 A kérdező kommentje:

Megint itt volt. Megölöm.

Annyira már nem is fél, de nem tudom hogy hol jön be.

A többi állat meg támogatja. Picit se féltik az ételüket. Mert tudják hogy végtelenítve van, annyit zabálnak amennyit akarnak...

Szerintem ha bejönne egy rabló azt is csak nyalogatnák meg bámulnák.

Ennyit ér manapság egy "házörző" kutya...

2021. szept. 17. 18:53
 27/32 anonim ***** válasza:
100%

Ne panaszkodj már te töketlen kutya.

Annyira nem vagy képes,hogy felhívj valakit,hogy vigye el.Ide nem írod le,hogy melyik környékre küldjünk valakit aki befogja.

Akkor mégis mi a f*szt vársz,majd elszivárog? Vagy majd isteni sugallat,szél súgta üzenet fogja megmondani a sintérnek,hogy az utcátokban közel egy hónapja kutya kóborol? Meg is érdemled,hogy a nyakadra járjon ha ilyen magatehetetlen pancser alak vagy.

Ezen felül,őrzik a házat a kutyáid.A rossz emberektől,a vadállatoktól.Ez egy kutya társuk aki segítségre szorul.Ők pedig segítenek,mert több emberség szorult beléjük mint a te szerencsétlen jelentéktelen személyedbe.

2021. szept. 17. 21:03
 28/32 anonim ***** válasza:
100%
Te vagy troll vagy , vagy nagyon h*lye. Nem vagy annyira èletkèpes, hogy ha már nem mondod a vàrost, legalább be írd google-ba, és keress egy àllatvèdőt, vagy menhelyet? Nem hiszem el komolyan, hogy ki irsz egy kérdést, segítenènk, de mindenre van kifogás. Mi nagy dolog egy telefonhívàsban? Mondjuk el hogy kell? Vagy mégis mit vàrsz, teleportàljuk el a kutyàt?
2021. szept. 17. 21:04
 29/32 anonim ***** válasza:
Szerintem csak troll.De sok kreativitás szorult egyesekbe..csak ne erre pazarolnád.🙄
2021. szept. 17. 21:07
 30/32 A kérdező kommentje:

:o!

Nem az utcán mászkál, hanem az úton. Nem ugyanaz. Mert itt csak utak meg szőlő sorok választják el a telkeket.

Bőven van hova mennie.

Bár most hallottam ilyet hogy az 1ik szomszéd megmérgezi a kóbor kutyákat....

2021. szept. 18. 09:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!