Mit lehet kezdeni egy ilyen kutyával?
Rendszeresen bejárt egy résen. Bejött, felzabált mindent. Mármint amit a cicák meg a kutyák meghagytak.
Sajnáltam szegényt, mert úgy néz ki mint valami élőhalott csontváz kutya.
A garázsban volt egy rés, azt most le zártam.
Mert nem volt elég neki az ingyen kaja. Fel borította a kukát, és ki ette a semmit.
A többi kaját is rendszeresen el lopta, mert néha véletlenül kint hagyjuk. Aztán csak a csomagolása marad...
Én már csak azért aggódok hogy itt fog éhen dögleni és dög szag lesz az egész környéken hónapokig...

5 cica tényleg van, de 3 még kiscica, a többi is kicsi.
Nem az a lényeg.

Nem tudok vele mit kezdeni mert amikor meglát elszalad.
Mind1 már nem tud bejönni. Tele van a környék kutyás házakkal, majd besunnyog máshová...

Nem lenne csont sovány és nem lenne 2 kérdésed is lassan egy hónap elteltével,ha 'betévedne' valakihez.
Alighanem így éhen fog halni,mert annyira szerencsétlen vagy,hogy egy telefont sem tudsz elintézni.

Felhívom,ha ilyen életképtelen vagy.
Biztos van arra is sintér telep vagy menhely,körbe telefonálok.
Remélem nem valami troll vagy,mert ezek az emberek elfoglaltak tényleges mentések és befogások miatt.

Úgyse tudják elkapni, mert a telkek között mászkál. Oda hogy rakják be a csapdát?
Ahonnan át jön az egy gyümölcsös, ami tele van barackfákkal. Egyen barackot.
De az a szomszéd csak hétvégén jár ki.
Nem hiszem hogy ennyire foglalkoznak minden kóbor kutyával. Kistestű kutya, szerintem nem agresszív.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!