Normális vagyok, ha ennyire megszerettem valaki más kutyáját?
Tesómnak lett egy imádnivaló kutyája. Én sosem voltam oda a kutyákért, kerültem őket, macskás voltam. De ez a kutya belopta magát a szívembe. Irtó aranyos, ,már az első alkalommal jött oda hozzám, odabújt, hozta a játékait. Akárhányszor meglátogattam a tesóm, a kutya már rohant is hozzám.
Azon kaptam magam, hogy már egyre többször megyek látogatni, vagy felugrok délután munka után, hogy lássam a kutyust. A tesóm szóvá is tette, hogy a kutyához egyek, nem hozzá. Rájöttem, hogy ez nem normális, úgyhogy egy ideje nem nagyon megyek, inkább hagyom őket békén.
De azóta, hogy nem láttam a betege lettem, nagyon hiányzik. Még a képét is kiraktam telefon háttérképnek.
Az albérletemben sajnos nem tarthatok állatot, egyelőre nem tudok elköltözni. Meg nem tudom , hogy más állattal is ilyen jól kijönnék e.
Még jó,hogy nem barátnője lett hanem kutyája.
Külön él,az az ő kutyája,ha meglátogatod a testvéred és elvagy a kutyával az egy dolog,de a kutyát látogatni..🤨🤌
Engem biztos zavarna,ha a testvérem (vagy bárki) rá járna a házra a kutya miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!