Milyen jutalomfalatot használjak kutyasuliban?
Szeretnék olyat jutalomfalatot találni, amit nem kell nagyon rágnia.
A parizert, virslit nem igazán szereti, megeszi, de nem veszik meg érte... A táp meg szerintem túl kemény
Olyan kell, ami finom, oda van érte, de nem száraz, rágós, hanem könnyen csúszik. Értsd, amint megkapja, már nincs a szájában.
Ha virsli nem fekszik, akkor a sajt még jó alternatíva, van amelyik kutyus azt szereti.
De jó lenne tudni, hogy mi motiválja a kutyust jobban, mert ha a labda, akkor át lehetne állni a labdás-jutalmazásra, sokkal motiváltabb lesz tőle a kutya, ha azzal jutalmazzák, amit szeret.
Esetleg, ha egyik sem, akkor suli előtt kevesebbet kéne ennie, hátha csak az a gond, hogy mindig tele a pocak.
En szarvast meg ozt szoktam venni neki es kis kockakra darabolom nyersen .
Es nem lesz veres a kezem es bajom sincs belole,h kezzel adom. Mar evek ota adom neki.
Ha virslit és a parizert nem szereti akkor sajt vagy főtt csirkemell vagy párizsi.De ha először főtt csirkemell el csinálod egy idő alatt megunja
Az én vizslámmal kiskorom óta jár suliba (még most is) először virsli volt 8-9 hét allat megunta a virslit utána váltottam parizsira azt is megunta és főtt csirkét kap jutinak.
Szóval ez a kis történet annyi hogyha látod hogy unja válts jutit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!